#93 Sacha Boey

Hayri ağabey helalleştin mi boeyle :asd:

Yolun açık olsun. Umarım çok başarılı olursun ve yine yollarımız kesişir.

bayern'de ne kadar başarılı olursa ondan sonraki oyuncularımız için referans olur

o yüzden sorumluluğu büyük

Aferin sana, futbolculuk başarını geçtim mental olarak çok büyük örnek oldun. Gurur duymamak imkansız👏🏼👏🏼👏🏼

Yolun açık olsun kara oğlan başarıların devamını dilerim

Kendisine oncelikle bize kazandirdigi hem mali hem de itibar acisindan cok tesekkur ederim bir Aslan taraftar olarak.

Bunun disinda, benim bugune kadar formamiz altinda izledigim ve gordugum en profesyonel oyuncumuzdur, Gerek sezon icinde gerekse sezon disi transfer donemlerinde ock iyi is cikardi. Mac performansi da asla 10/6 altina dusmedi ki bu bile cok buyuk bir is.

Kisisel olaraksa, kendisine hayranligim artmis durumda. Asla pes etmedi, yetmedi calisti ve bunu kendi insiyatifiyle yapti ve de bugunlere gelmesinde bu yaptiklari, sogukkanliligi ve idealist olusunun buyuk bir payi var. Basarilar Boey !

Cok super bir oyuncuydu, hep iki kisilik oynuyordu. Yerini doldurnak cok zor olacak.

GEzDi8EWEAAQds_

Bir kez daha, kariyerinde başarılar dilerim. Gerçekten yetenekli bir futbolcu ve önü gayet açık. Kaldı ki zaten futbol dünyasının en tepe noktalarından birisi olan Alman devi Bayern'e başarısı ile yükseldi. Geriye tepe noktasında tutunmak kaldı; ben Sacha'ya güveniyorum, adından söz ettirmeye ve bizleri gururlandırmaya devam edecektir. Yürüyedursun.

Geri
Üst Alt