#93 Sacha Boey

Herifteki şansa bak yav, geçmiş olsun.

Transfer sürecinde Erden Timur'un bahsettiği bir tavrı vardı kulübe karşı. Onun ceremesi bu herhalde. Mantığa oturtamıyorum bu kadar çok sakatlığı. Oynadığında hep iyi oynayıp umut vermişti.

Geçmiş olsun. Avrupa'nın büyük kulüplerinde sadece mücadele ederek tutunamazsın. Tekniğini 1 adım ileri taşıyamadı.

Devre arası 7,5 milyon teklif edelim Bayern'e.

Bu kronik daha fazla etmez işinize geliyorsa deriz.

Geçmiş olsun. Avrupa'nın büyük kulüplerinde sadece mücadele ederek tutunamazsın. Tekniğini 1 adım ileri taşıyamadı.
Boey top tekniği baya yüksek bir herif. Asla sırıtmadı oynadığı maçlarda. Baya iyi oynuyordu ama sahaya çıkma sorunu yaşıyor.

Boey bence bizde de sakatti ama teknik ekip asla farkedemedi ama aalman muhendisleri hemencecik anladi.

At olsa vurulurdu, ayrıca bilekten sakatlanmış, bir önceki de menisküs sakatlığıydı olabilir bunlar. Kötü referanslık bir olay yok.

Dybala gibi götü başı ayrı oynasa okey yada marcao malı gibi kendi bakmayıp sakatlıklar yaşasa tamam da hep kendini gösterme isteğinden kaynaklı sakatlıklar bunlar.

Kendisi için üzüldüm fakat kötü referans olması açısından Galatasaray için de kötü oldu başarısız olması.
marcao ve boey pek iyi olmadı ama kerem iyi gidiyor
kerem'in yerli olması da yunus ve barış'ın potansiyel transferleri için olumlu etki yaratabilir belki.

sağ stoperde bu arkadaş merkezde davinson olsa solda eşşek oynasa bile olurdu

Hem alinis hem de satis acisindan zamanlamasi mukemmel bir transfer oldu. Yerini dolduramadik ama bu onun sucu degil. Heriflerin antrenmanlari ve mac tempolari gercekten bizimkinin kat kat uzerinde.

Geri
Üst Alt