#93 Sacha Boey

Boey'de Profil değişikliği oldu denilebilinir.

Almanya'da baya içeriye kat etmeyi öğrenmiş. Almanlar biraz Positioning olayını öğretmişler.

Ayrıca pas alma işini de daha iyi yapıyor, arkasında rakip olsa bile. Sadece at uzun topu koşayimmmm yok.

Bunu konu eden bir video

Galatasaray tarihindeki en iyi sağ bek performanslarından birisini izletmişti bir daha o seviyede olur mu bilmiyorum ama yarısını bile oynasa elimizi çok rahatlatır. Sallai yokken Gökdeniz Gürpüz'ün sağ bek oynadığı rotasyonumuza ilaç olacağı kesin.

neyse dönmesi iyi oldu yoksa GS taraftarları ve okanın zihninden bunun geçmiş performansı çıkmayacaktı.

Ben başarılı olacağını zannetmiyorum, çok sakatlık yaşadı bu birincisi, ikinci olarak da boey hedefi olan bir futbolcuydu bizdeyken aç bir futbolcuydu fransa milli takımına katılmak istiyordu ama bayernden sonra tekrar buraya düşmek istemiyordu bunu tavırlarından anlıyoruz. Mentali kuvvetli olursa başarılı olur yoksa hicbirsey olmaz.
Ama başarılı olursa da eski boey daha çok katki verir çünkü bayernde oyunun doğrusunu öğretmişlerdir büyük takım tecrübesi başka birsey

Bayern Münih'in Boey'e kattığı çok şey olmuştur diye düşünüyorum bakalım oyununda ne gibi değişiklikler oldu merak ediyorum

Bayern Münih'in Boey'e kattığı çok şey olmuştur diye düşünüyorum bakalım oyununda ne gibi değişiklikler oldu merak ediyorum
illa oyunu gelişmiştir de eski bizde ki boeyi görmeyebiliriz. Bazen bir işte profesyonelleşmek tecrübelenmek insanı eski sihrinden onu o yapanlardan uzaklaştırır.

Boey daha 25 yasinda sampiyonlar ligi de onun icin su asamada cok onemli etken.Ayrica performans olarak onun seviyesinde sag bek hic gormedik ulkemizde

Yüzü sirke satıyor 3’lü çektirirken bile, oynamak istemiyorsan oynama kardeş

Geri
Üst Alt