#93 Sacha Boey

İsmi ilk açıklandığında sacha grey yorumu yapmıştım ama çocuk resmen johnny sins çıktı 😅

Bu adamdaki enerjiyi mevkidaslarindan bir tek achraf hakimide göruyorum Maşallah nazar değmesin aslana bu çocuğu nasıl 1 milyona bırakmışlar hala aklım almıyor..

En büyük korkum atletizmini ve kondisyonunu kaybetmesi. Ayrıca her hafta 2 maç bu tempoda oynarsa sakatlık sorunu da olabilir. Boey'i arada bir dinlendirebilmek için mutlaka iyi bir yedek bulmamız lazım.

Avrupa liginde bu performansa devam ederse sezon sonunda en az $10 milyonluk topçu olur.

Yaşı genç antremanlardan sonra şut ve orta çalışırsa inanılmaz bir adam haline gelebilir. Chelsea’de oynayan James gibi maşallah.

Kendisini yetiştiren anne, baba ve altyapı hocasına şükranlarımı sunarım

Mesaj yazdıktan sonra konudan Maşallah demeden çıkanlar forum üyeleri tarafından tepiklenecektir.
Maşallah. Lüle saçlarına gurban​

Son düzenleme:
Geçen sene feghoulinin uğraşa uğraşa taylanı zorla mt a aldırdığı gibi

Resmi hesabında bu çocuğu sık sık paylaşması,döşampa falan mobbing yapması lazım

Taffarel marcaoyu mt a aldırsaydı çok farklı meblağlar konuşulurdu,telles bizden gitti mta aldılar herif 50m oldu

Dün iy pek iyi değildi ama ikinci yarı olağanüstüydü,solda pres yaparken tribün desteğiyle rakibi yerde tekmeleyecekti nerdeyse

Şöyle arenada,şl yada derbi maçında,koreografi falan derken 50bin kişi varken bu çocuğu düşünemiyorum

Konuşmak için erken ama, bazı şeyler de iyi kötü kapasiteyi belli eder. Maksimum Nazım Sangare çıkar gibi. Umarım yanılırım.

İstikamet 2 sene sonra yenimalatyaspor!

bir problemi var gibi yoksa yedirmezlerdi bize

Kuzmanoski den beri izlediğim en kötü futbolcumuz.
En fazla 3-4 maç oynar bu kalitede bir takımda oynaması imkansız.
Net komisyon transferi.
Topla ilişki, defans, kademe, her özelliği 20 üzerinden 3-4
Adam bildiğin toptan kaçıyor ben yokum takılın diyor
11 e 10 oynadık ikinci yarı yerine yedlin le baslamazsak maçı ve turu tehlikeye atacaz.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:asd:

Geri
Üst Alt