#93 Sacha Boey

1771582415417.webp

heis tekte gol yapsaydın o pozisyonu muazzam pas attı lang

Hatırladığımız seviyenin çok uzağında. O seviyeye tekrar gelme ihtimali yok da, bu kadar fark da beklememiştim. Toparlar umarım. Mevcutta Sallai varken oynatmam sağ bekte.

Berbat durumda yaw ikili mücadelerdeki üstünlüğü falan kalmamış hiç nolmus bu adama?

gelen pasta adam gibi şut çekse ofsayt mevzusu olmayacaktı. orada bulunması bile kıymetli ama maalesef kazmalığı hiç değişmemiş

Suçun büyüğü kendisinde araya kaynamasın. Önceki yıllarda da hep söyledim ceza sahasında defalarca faule maruz kaldi, bileğine basıldı, durduk yere faul çalındı hiç bişey yapmadığı halde. Boey sırtını dönüp gitti sessizce hep yıllardır asla itiraz etmez. İşte bizim ligte takla atıp tabancayla vurulmuş gibi yerde eşşek gibi anirmazsan penalti menalti vermezler. Ayrica boyle sindikçe lehine 1 tane düdük çalmazlar.

Büyük hayal kırıklığı benim için çok geriye gitmiş nerde o bizde ki boey

En büyük hayalini gerçekleştirdi ve bunu yapmak için inanılmaz bir çaba harcadı ama tutunamadı orda. Artık kasması için zaten sebep yok ki.

Sene sonu postalamak lazım zaten ihtiyaç da yoktu neden alındı anlamış değilim. Okan hoca taktığına takıyor kafayı her transfer dönemin boey peşinde koşuyoruz

Niye ilk 11 çıktı yeri garanti gibi muamele yapılıyor anlamıyorum. Hazır görünmüyor sağ bekte öncelik Sallai ve Singo'da olmalı.

Dün sahadaki en özverili adamdi, niye cikti anlamadim, Sallai berbatti

Yaptigi asisti oc hakemler yedi, o cikinca takim iyice cöktü

Dün sahadaki en özverili adamdi, niye cikti anlamadim, Sallai berbatti

Yaptigi asisti oc hakemler yedi, o cikinca takim iyice cöktü
Okan hocanın kafasını yumruklaya yumruklaya anlatmak gerekiyor. Dinamizm katan 5-6 tane topçu var takımda şu an, bunlardan 3 ünü sahada tutmasi gerekirken hepsinin birden çıkarıyor veya 1 tane 2 tane tutuyor oyunda. Sonra takım çöküyor bi anda.

Geri
Üst Alt