#93 Sacha Boey

Marsilya deplasmanı sakatlık sonrası oynatılacak bir maç değildi. Rize maçı ile birlikte dönse daha iyiydi.

Oynatsa berbat oynasa kufur yiyecek oynamasa muzmin sakat tartismasi baslayacak.
Acele etmemek lazim, genc oyuncu potansiyali net var sakatliklara bogmak sirf mac kazanacagiz diye bozmamak lazim.

Herif iyi oynuyor tam aradigimiz bek ama Bizim agzimiz cok yandi biz bu filmi Daha oncede izledik.Dedigim gibi hazir degil muhabbetleri bos.M.o ya 3 hafta oynamayaz dediler o adamda hazir degildi cikti gol atti.sonraki macta tekrar oynadi sakatligi neden uzamadi cunku saglikli guclu adam .Boey tam iyilesti dedik ciktigi ilk macta sakatlandi.Sonra onemli bisey yok dendi .Araya milli ara girdi hazirlik msclari gecti simdi lig basladi .Ayni film iste arkadas.parcalari birlestirince dahada korkuyor insan bu kadar yetenekli ve gelecek vaad eden bir oyuncu bu kadar ucuza birakildiysa bir defosu varmis demekki oda sakatlik.

Herif iyi oynuyor tam aradigimiz bek ama Bizim agzimiz cok yandi biz bu filmi Daha oncede izledik.Dedigim gibi hazir degil muhabbetleri bos.M.o ya 3 hafta oynamayaz dediler o adamda hazir degildi cikti gol atti.sonraki macta tekrar oynadi sakatligi neden uzamadi cunku saglikli guclu adam .Boey tam iyilesti dedik ciktigi ilk macta sakatlandi.Sonra onemli bisey yok dendi .Araya milli ara girdi hazirlik msclari gecti simdi lig basladi .Ayni film iste arkadas.parcalari birlestirince dahada korkuyor insan bu kadar yetenekli ve gelecek vaad eden bir oyuncu bu kadar ucuza birakildiysa bir defosu varmis demekki oda sakatlik.
Mohamed'inki Necip'in darbesine bağlı sakatlıktı. Boey'inki adale sakatlığı. 2 farklı şeyi karşılaştırıyorsun şu an.

Boeyin beli kaymis acil ocak ayinda yollar ayrilmali nerden donsek kar

Sç vs gsc bakalım kim galip çıkıcak ben de yavaş yavaş sç’nin saflarına katılıyorum gibi

Mohamed'inki Necip'in darbesine bağlı sakatlıktı. Boey'inki adale sakatlığı. 2 farklı şeyi karşılaştırıyorsun şu an.
Doktor degilim o islerden anlamam .Ama Donecek donecek bekle babam bekle.Onemli degil dendi.milli arada dinlenirse iyilesir dendi hazirlik maclarinda oynamadi gene yok yarin oburgun ciktigi ilk macta gene sakatlanirsa ne olacak.

O ucuz bırakılıyor lafına katılmıyorum. Fransa 1-2 de acayip potansiyeller var. Sen yeterki bir sistem kur ve o sisteme oradan oyuncu al. Kötü çıkma ihtimali diğer liglere göre daha azdır.

Sç vs gsc bakalım kim galip çıkıcak ben de yavaş yavaş sç’nin saflarına katılıyorum gibi
Mavililer ustume cok gelmeye basladi.Yenilicem sanirim.Ama Bence Boey kronik aga sahada olmayan topcu kotu topcudur bana gore darbeye bagli sakatlik cart curt beni ilgilendirmez iyilesen adam iyilesiyor

O ucuz bırakılıyor lafına katılmıyorum. Fransa 1-2 de acayip potansiyeller var. Sen yeterki bir sistem kur ve o sisteme oradan oyuncu al. Kötü çıkma ihtimali diğer liglere göre daha azdır.
Bilmiyorum Kronikmi degil mi ams 1500 hafta oldu geri donsun bi zahmet hazir olmadan oynatilmis muhsbbetleri tiras senin doktorun yokmu ona karar vermiyor mu .Hoca kafasina gore mi Boey iyisin kocum iyisin haydi cik oynsmi diyor .Hocayi bende bu siralar begenmiyorum sık sıkta elestiriyorum ama bunlar hep hocaya bok atma sevdasi yuzunden gerceklesen olaylar.

Ortalığı yaygara ya vermeye gerek yok mustafa içinde aynı şeyler söylendi futbol hayatı bitti vs bekleyelim bakalım. Sabriyle başlayan süreçte sağ bek bizim için 20 yıldır zaten lanetli bir pozisyon. En son capone fatih Akyel zamanında istikrarimiz vardı orada. 20 yıldır hep sağ bek sıkıntısı, hatta 20 yıldır hem sağ hem sol bek sıkıntısı çekiyoruz.

Bilmiyorum Kronikmi degil mi ams 1500 hafta oldu geri donsun bi zahmet hazir olmadan oynatilmis muhsbbetleri tiras senin doktorun yokmu ona karar vermiyor mu .Hoca kafasina gore mi Boey iyisin kocum iyisin haydi cik oynsmi diyor .Hocayi bende bu siralar begenmiyorum sık sıkta elestiriyorum ama bunlar hep hocaya bok atma sevdasi yuzunden gerceklesen olaylar.
Vallaha dizideki dikiş izi ne zamana ait bilgimiz yok işte. Ayrıca sakatlık raporu o bölge ile ilgilimi bilmiyorum. Genç oyuncular çapraz bile koparsa çalışırsa ve doğru tedavi ile yine sahalara dönüyor. Bruma örneği var. Ümidi kaybetmenin alemi yok. Yedlin acı yaşatıyor ama iyice dinlenmeden bir daha sahaya kimse surulmesin

boey kendisini bu kadar savunmuyor... haftalardır yok herif işte daha ötesi mi var? biz kendi fikirlerimizi söylemeyecek miyiz? forumun amacı nedir o zaman herkes aynı fikirleri savunacaksa?

iyileşmeden sahaya sürüldüğünü kim söylüyor? kendinizi birtakım senaryolara inandırmışsınız. fatih terim salak mı bu adamı sahaya sürsün tam iyileşmemişken?

boey kendisini bu kadar savunmuyor... haftalardır yok herif işte daha ötesi mi var? biz kendi fikirlerimizi söylemeyecek miyiz? forumun amacı nedir o zaman herkes aynı fikirleri savunacaksa?

iyileşmeden sahaya sürüldüğünü kim söylüyor? kendinizi birtakım senaryolara inandırmışsınız. fatih terim salak mı bu adamı sahaya sürsün tam iyileşmemişken?
Kendi fikirlerinizi soylemek ile bilgili doktor gibi konusmak ayri seyler.

Ayrica son cumlen olaydan ne kadar uzakta oldugunu gosteriyor. Ya balik hafizalisiniz ya da gercekten takip etmiyorsunuz.

bu çocuğun durumu da saracchi gibi olacak diye çok korkuyorum.

Geri
Üst Alt