Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.228
- 4.673
- 1.173
hocanın idmanlarında sorun olduğunu düşünüyorum özellikle beklere yaptırılan idmanlarda hiç normal değil bu adele sakatlıkları hep beklerde oluyor bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarachi v2 olmaz umarımla Sarachi v2 aynı şey değil.adamın sakatlık geçmişine baktım tek sakatlık yok ilk sakatlığında saracchi v2 diyorsunuz pes cidden
Bu haftaki 3 maçı kesin kaçırır, sonraki haftadaki maç hafta içi değilse kadroda olur muhtemelen.
domf musallat olmuş bi kere twitterdan, sonu iyi gözükmüyoSarachi vol2 olmaz umarım.
Bu üst arka adale sakatlıkları yüzünden 2 senedir yaşamadığımız şey kalmadı.
ne alaka yav saracchi de aaynı sakatlıktan kaç kere sakatlandı boey de benzemesin diyoruz işte 3 senedir bu sakatlığı yaşamamız bi yerlerde bi şeyleri yanlış yaptığımızı gösteriyoadamın sakatlık geçmişine baktım tek sakatlık yok ilk sakatlığında saracchi v2 diyorsunuz pes cidden
saracchinin sakatlık geçmişine baktım bir sürü sakatlığı var 1-2 hafta kaçırdığı boeyin ilk sakatlığı sanırım profesyonel kariyerindeSarachi v2 olmaz umarımla Sarachi v2 aynı şey değil.
Tam bir dy ya akıllanmadı da.domf musallat olmuş bi kere twitterdan, sonu iyi gözükmüyo
Arda TuranKulüpte bi cenabet var