#93 Sacha Boey

Allah kahretmesin ne sakatlığı ya tam da bu kadar sıkışık bir fikstüre girerken. Ulan olacak iş mi ya…

Nasıl bir gudubetlik, cenabetliktir yahu! Birisinin eli kırıldı diğeri adale yırtık

Vay arkadaş ya bu sakatlıklar nedir akıl alır gibi değil. Kulübe gelen sakatlığa abone oluyor. Bir gariplik var ama hadi hayırlısı...

Ikinci derece mi daha kötü yoksa orta derece mi? Feghouli su aciklama sonra 19 gün/5 mac kacirmis.

"Yapılan MR tetkikleri sonucu sağ üst arka adale grubunda orta derece zorlanma tespit edilen Sofiane Feghouli’nin tedavisine başlandı."

Dualarımız seninle boey

El kirigi fazla takmam ama adele kötü.
Ins. agir birsey yoktur.
Fatih hoca ve idman metotları diye cümleye başlamak istememde kardeşim Adele sakatligi idmanda nasıl olur maç sırasında cok zorlarsin olur anlarım ama idman yani bu nasıl bir isman yapıyoruz bende merak etmeye başladım ki boey fizik olarak güçlü bir cocuk

Takımda en son kim sakatlansın deseler hiç düşünmeden Boey derdim. Yedeği yok ve şu ana kadar çok başarılıydı. Yedeği yok diyorum çünkü Yedlin'in Randers deplasmanındaki son hali hiç sahaya çıkacak gibi değildi.

Sadece TS maçı değil Lazio maçı için de çok kötü oldu. Bu maçlar idare edilecek türden değil.

macta sakatlanmis

Geri
Üst Alt