- 30 Ağustos 2009
- 30.113
- 19.967
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok kufurbasim maalesef kufursuz bir cumle kuramiyorum gsc forumundan haric :/edebiliyor musun lan sen?![]()
Sakin ol renktas kufurunu boşa harcamaNe var lan
Telefon numarani at bana kufur edecem
degmez diyorsun heaSakin ol renktas kufurunu boşa harcama
Yok lan Galatasarayliya etme. Emrah değerli bir Galatasaraylidirdegmez diyorsun hea
Galatasaraylilardan nefret ederimYok lan Galatasarayliya etme. Emrah değerli bir Galatasaraylidir
Galatasaraylilardan nefret ederim
idolümsünGalatasaraylilardan nefret ederim
sende benim askimsinidolümsün

Ben olsam bu tipten korkarım. Dikkatli olmalisinTelefonda konuştuğum 60 yaşında olduğu iddia edilen şahıs fotoğrafını attı whattsapp'tan inansam mı bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 140731
Engelledim zaten direk.Telefonuda uçak moduna aldım.Ben olsam bu tipten korkarım. Dikkatli olmalisin
hattı kırEngelledim zaten direk.Telefonuda uçak moduna aldım.
İlk başta amca diyeceksin bana dedi.Sonra arkadan o müstehcen sesler geldi.En son amca deme lazım olur dedi.Telefona verdi müstehcen sesleri direk kara listeye attım numarasını whattsapptan ulaşıp fotoğraf atmış ordan da engelledim uçak modunda şuan telefon.Hattı değiştirmeyi düşünüyorum.hattı kır
bu cümleyi bana söyleyen ilk kişisinsende benim askimsin
sevmiş deniİlk başta amca diyeceksin bana dedi.Sonra arkadan o müstehcen sesler geldi.En son amca deme lazım olur dedi.Telefona verdi müstehcen sesleri direk kara listeye attım numarasını whattsapptan ulaşıp fotoğraf atmış ordan da engelledim uçak modunda şuan telefon.Hattı değiştirmeyi düşünüyorum.
0 km Yusufbu cümleyi bana söyleyen ilk kişisin
km 125binde(oynanmış) 80bin de tramer kaydım var0 km Yusuf
İlk başta amca diyeceksin bana dedi.Sonra arkadan o müstehcen sesler geldi.En son amca deme lazım olur dedi.Telefona verdi müstehcen sesleri direk kara listeye attım numarasını whattsapptan ulaşıp fotoğraf atmış ordan da engelledim uçak modunda şuan telefon.Hattı değiştirmeyi düşünüyorum.