#93 Sacha Boey

Bu iyileştikten sonra antrenmanda yüksek hızlara çıkınca sakatlığı tekrarladı haberlerine inanmamıştım çünkü bu kadar saçma sapan bir iyileştirme süreci olamaz diyordum ama bu Boey 'in sakatlığının şu kadar uzaması bile takımın ne kadar çiftliğe döndüğünün kanıtıdır

Fatih Terim 'in yardımcıları gerçekten kendinden bile daha kötü durumda, Necati & Şelçuk ikilisinin hiçbir katkısı yok takıma. Fadil Kosutan 'a bakıyoruz tek görevi kaleci hazırlamak maşallah kalecilerimizin hepsi birbirinden beter durumda. Scott Piri 'ye bakıyoruz takımın kondisyon durumu inanılmaz dengesiz durumda

Sadece Boey 'in sakatlığı olsa yemin ediyorum ağzımı açıp laf etmem de Falcao bizden gittikten sonra yeniden kendini buluyor, Lemina bizde sakatlanma yüzünden maça çıkamıyor bizden gittiğinden beri oynamaya devam ediyor, Taylan örneği var ne oldu bu adamın ayağı mı koptu ? fıtık ameliyatı oldu dediler daha doğru düzgün geri dönemedi tamam Taylan 'da da suç var ameliyatı erteledi vs. ama geçen sene Taylan 'ın cesur-yürek gibi sahada mücadele ettiğini hepimiz hatırlıyoruz şimdi bakıyoruz sahada duruşu bile problemli adamın

Sonra Saracchi örneği var adam bize geldiği zaman sol tarafı nakış nakış işliyordu resmen enerji küresi yutmuş gibiydi sakatlık üstüne sakatlık sonra bir sakatlandımı aynı Boey gibi Lemina gibi Aylarca geri dönemiyordu

Taylan 'ı Boey 'i Saracchi 'si Falcao'su Lemina 'sı 1 değil 2 değil Fatih Terim 'in sadece kendi değil kaleci antrenöründen, kondisyonerine kadar yardımcı antrenörlerine kadar tamamıyla iflas etmiş durumda. Bakalım Burak Elmas yönetimi bu hatasını ne kadar devam ettirecek

''Oynadığı zaman'' bu kadar iyi oynayan bir oyuncuyu fransada kimse almıyor 1 milyon euroya biz alıyoruz bonservisiyle bi sıkıntısı var kronik sakat olabilir yazdım kuş ilan ettiler.
Rennes in as sağbekiydi bu. 2m

Rennes in as sağbekiydi bu. 2m
As sağ beki olduğu soru işareti şahsen takımda farklı zamanlar oynamışlar daha çok ve rennesin 11 oyuncusu farklı sağ bekte bilemiyorum ası demek bence pek gerçekçi değil daha iyi olsa zaten udinese ilk boeyi istemezdi

As sağ beki olduğu soru işareti şahsen takımda farklı zamanlar oynamışlar daha çok ve rennesin 11 oyuncusu farklı sağ bekte bilemiyorum ası demek bence pek gerçekçi değil daha iyi olsa zaten udinese ilk boeyi istemezdi
ilk boey i mi istedi? Ne diyon ahmet? :D

ilk boey i mi istedi? Ne diyon ahmet? :D
Emrahcım adım gibi eminim udinesenin ilk istediği herif boeydi larseni bize kitleyip alcaklardı lakin boeyi biz aldık soppiyide son günler aldılar işte saldı rennes he keşke biz tersini yapsaydık fena faka bastık

Hatta maç sayısına bak dediğimi daha iyi anlarsın bizim assunsao gibi piyasası tamamen şişirmeden ibaret

güzel bir rüyaydı, böyle devam etseydi zaten 25 milyona premier League falan yapardı, artik ancak Lionel Carole olur bu cocuktan, üzgünüm,

Çünkü kendi mallığımız sebebiyle herifin sakatlığını artırdık. Sakatlıktan dönen herif bir pozisyonda bacağını 2 metre yukarı kaldırıp topu engelledi tabi kendi aptallığı da yok değil. Ortası yok bu çocuğun maçta tüm enerjisini veriyor kerem-halil-morutan gibi.
Planlama elbet yapılmıştır. Acele edilmiyor çünkü geçen seneki gibi kötü bir yeddlin yok. Şuan bence boeyi aramıyoruz bile bizim şuan sorunumuz ofansif bitiricilik.
Aradığımız tek oyuncu onyekuru.
Cok guzel yazdin Onyekuruyu bende begenirim ama Onyekuru iyi bir bitirici degil sadece pozisyon çesitimizi coğaltir.

sağ beke ihtiyaç var. taraftar beklentiyi o kadar düşürdü ki yedlin yarı sahayı geçmeyip skandal bir hata yapmayınca iyi oynadı sanılıyor.

kanat hücumu yapamıyoruz. bek desteği alamıyoruz. elimizdeki kanatlar taç çizgisine basacak kadar açılıp oynayan tarzda adamlar değil. morutan sol ayağıyla içeriye girmeyi seviyor. bekten yardım gelmeyince tek kalıyor ve duvara çarpıyoruz. solda da aynı durum kerem ile oluyor.

boey bu bindirmeleri istikrarlı şekilde yapacak tempo ve atletizme sahipti ama durum malum.

uzun süre dönemeyecekse yedlin yolcu edilip sağ koridoru kullanabilecek başka sağ bek bulunmalı.

boey dönünce birlikte sağ bek rotasyonunu oluştururlar.

Geri
Üst Alt