#93 Sacha Boey

bize adele dediler de diz gibi duruyor bu hele videonun sonunda gücü yetmedi elini falan sıkıyordu üzüldüm baya

Yok bacagi kopmus ampute takimda oynicak, konuyu troller basmis

Gercekci olacaksak, bu adam bizim malimiz yani kiralik degil ve daha cok genc varsin olsun bu sene katki veremesin Ama önümüzdeki yillari kurtarsin

Belki saglik durumu bunun yüzünden gizleniyordur ilerde saticagimiz zaman elimiz güclü olsun - böyle düsünelebilirde ona buna sövülcegine

Yok bacagi kopmus ampute takimda oynicak, konuyu troller basmis

Gercekci olacaksak, bu adam bizim malimiz yani kiralik degil ve daha cok genc varsin olsun bu sene katki veremesin Ama önümüzdeki yillari kurtarsin

Belki saglik durumu bunun yüzünden gizleniyordur ilerde saticagimiz zaman elimiz güclü olsun - böyle düsünelebilirde ona buna sövülcegine
Ne diyosun ya poyanncalığın bu kadarı sakat adam almayacaksın aga üstüne bi de yabancı sınırını işgal edecekse dehlensin gitsin

Neymiş gençmiş napalım aga gençse genç topçu diye bitik herif oynatmak zorunda mıyız biz yeter ya başımıza ne geliyosa böyle heriflerden geldi duygusallık yapamam bu arada kimse kusura bakmasın omar da yedlin de boey de dehlenmeli çok sövülen pva bile daha değerli konumda benim gözümde yeter bee!

ampute takıma falan alınacak dedikodusu doğru değildir

Ne diyosun ya poyanncalığın bu kadarı sakat adam almayacaksın aga üstüne bi de yabancı sınırını işgal edecekse dehlensin gitsin

Neymiş gençmiş napalım aga gençse genç topçu diye bitik herif oynatmak zorunda mıyız biz yeter ya başımıza ne geliyosa böyle heriflerden geldi duygusallık yapamam bu arada kimse kusura bakmasın omar da yedlin de boey de dehlenmeli çok sövülen pva bile daha değerli konumda benim gözümde yeter bee!
Görüsün böyle ise de saygi duyarim

Sol ayak bitmiş herifin güç idmanı yapamıyor bence şöyle bir senaryo oldu.Boey'in önce adelesi attı sakatlığı tam düzelmeden oynattılar bu seferde çapraz bağları koptu sakladılar bu skandalı.

sol ayagına mekanik ayak tek cözüm gibi gözüküyor

Tekrar diyorum bu saglik ekip gitmedikce bir halt olmaz bizden. Kesin bir yanlis tehsis kurbani oldu boey, bunun ortaya cikmamasi icin gizliyorlar durumu, adam bile güvenmemis bunlara gitmis ülkesinde tedavi oluyor

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt