#93 Sacha Boey

Sanirim eve donme vakti geldigi gibi,hizla iyilesme durumuna dair haberler alma vakti de geldi.4 araliktan sonra takima ve idmanlara katilmasini bekliyorum

Sacha Boey'in en iyi ihtimalle ligin 2'inci yarısının başında görev yapabileceği öğrenildi.

Ülkesinde bulunan genç futbolcuya, her gün yaklaşık 8 saatlik tedavi programı uygulandığı ifade edildi.

TRT Spor

Iyi hatırlıyorum bir röportajını okuduğum için. Bir kaç yıl önce yazın ya Avrupa ya da Dünya şampiyonasına katılabilmek için günde 6-7 saat çalışıyordu Sami Khedira çapraz bağları koptuktan sonra.

Günde 8 saatlik çalışma yapacak neyi varmış Boey'nin, adam akıllı açıklasınlar da bilelim artık şu çocuğun durumu nedir.

Sacha Boey'in en iyi ihtimalle ligin 2'inci yarısının başında görev yapabileceği öğrenildi.

Ülkesinde bulunan genç futbolcuya, her gün yaklaşık 8 saatlik tedavi programı uygulandığı ifade edildi.

TRT Spor
hiç bi açıklamaya inanmayın. sahalara döneceği tarih yiğitin avatarından resmini kaldırdığı tarihtir.

Iyi hatırlıyorum bir röportajını okuduğum için. Bir kaç yıl önce yazın ya Avrupa ya da Dünya şampiyonasına katılabilmek için günde 6-7 saat çalışıyordu Sami Khedira çapraz bağları koptuktan sonra.

8 saatlik çalışma yapacak neyi varmış adam akıllı açıklasınlar da bilelim artık şu çocuğun durumu nedir.
Dizindeki iz çapraz bağları kopup ameliyat olmuş bir sakatlığın iziydi muhtemelen. Kas sakatlığından dönünce kendini zorlayarak çaprazlarını kopardı diye düşünüyorum.

TRT Spor

sizin gazetecilik anlayışınıza tüküreyim sakatlığını bi öğrenemediler günde 8 saat ne lan bacağı mı koptu adamın

çapraz bagları kopardı yada aşil tendonu filan gitti başka açıklaması olamaz bence

bizim lise torpilli doktorda baktı kendisi çözemiyor bu işi avrupaya gönderelim sorumluluk benden cıksın dedi

Geri
Üst Alt