- 13 Ekim 2014
- 108.613
- 58.328
- 4.588
ne milli takımı ulan
baslarim he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne milli takımı ulan
aptal. fransada rb yok aslinda rahat alabilirdi orayi (hos bu td. theo yu bile oynatmiyor solda, veya mendyiKamerun'u secmis, Afrika Kupasi'nda olacak simdi en az 1 ay daha goremeyiz.
bu herifi sevmiyorum demistimbaslarim he
yanliz bunlarin hocalari dünyadaki bütün kamerunlari cagirmis. 6 tane kaleci cagirmak nedir labu herifi sevmiyorum demistim
4 aydır maaşın üzerine yatmışssın sakatlık ayağına şimdi takımdan 1 2 ay uzak kalacağın bir turnuva için milli takım seçiyorsun falan tam nefretlik bir herifyanliz bunlarin hocalari dünyadaki bütün kamerunlari cagirmis. 6 tane kaleci cagirmak nedir la
Güzel,kaldığı yerden devam edip,inşallah bir daha sakatlanmazsa,çok büyük artı.
umarim bir daha bu kadar uzun yok olmaz.Morutan için güzel haber. Yedlinle oynanmıyor.
Diagne/Transferumarim bir daha bu kadar uzun yok olmaz.
Boey
------Gedson
Morutan
sag tarafi cok güzel olacak
morutan bence de kanatta oynamalı ama o rotasyona iyi bir kenar oyuncusunun girmesi gerek.Morutan için güzel haber. Yedlinle oynanmıyor.
aptal. fransada rb yok aslinda rahat alabilirdi orayi (hos bu td. theo yu bile oynatmiyor solda, veya mendyi
orsici alabilsek ciplak kosardim ....Diagne/Transfer
Orsic-Cicaldau-gedson-morutan
Berkan
PVa Marcao Nelsson Boey
Muşlara
YK sıkıntı olmasa hayalimde bu kadro var. Orsic imkansız tabi ama boupendza ya bile okeyim