Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.113
- 17.818
- 2.228
yener incenin doktor olmadığına dair ciddi şüphelerim var hatta kırıkçı çıkıkçı bile olmayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Röportajında dizinde görünen çiziği mi diyorsun?adamın ayagında yara izi vardı bize gelmeden önce zatn sakat herifi almıslar
evet o bizdeyken mı olduRöportajında dizinde görünen çiziği mi diyorsun?
Attığı golden sonra çimde kaydığı için olduğunu anlatıyor o röportajında.evet o bizdeyken mı oldu
yok artık yalanın bu kadarıAttığı golden sonra çimde kaydığı için olduğunu anlatıyor o röportajında.
Attığı golden sonra çimde kaydığı için olduğunu anlatıyor o röportajında.
Yani bizde mi sakatlanmış gercektenEski bir fotosu vardı, sanki onda da vardı o çizik.
Gol sonrası kaymasından dolayı kendimi sakatladım kısmını dinledim de ona yormamıştım.
Dizdeki is eski benceYani bizde mi sakatlanmış gercekten
Bizde net cenabetlik var. bu kulübün son senelerde başına gelmeyen kalmadı.Dizdeki is eski bence
Sakatlık konusu evet gol sevincinde kendisini sakatlamış, ben izleyeli bayağı oldu da ben teşhisin geç koyulduğunu düşünmüştüm.
Bilemedim ben burayı ona yordum.Eski bir fotosu vardı, sanki onda da vardı o çizik.
Gol sonrası kaymasından dolayı kendimi sakatladım kısmını dinledim de ona yormamıştım.
bize gelmeden once sakatlıgı gozukmuyor transfermarktte bıseyler gızlenmıs gıbıBilemedim ben burayı ona yordum.
Ekli dosyayı görüntüle 144614
Belki de eski bir iz. Bu röportaj bahanesiyle "kaydığımda oldu" sansınlar diye bilerek de sordurmuş olabilir.
Afrika Kupası’na hazır olarak katılacak