#93 Sacha Boey

Seneye bunuda kiralik gönderelim belki dani alvese dönusur ve satip iyi para kazaniriz

20 yaşında 1 milyon euroya aldığımız bir oyuncu zamanla toparlayıp gelişecektir.

Carol e kaptırdığı topun nedeni fizikten ziyade ciddiyetsizlik... carol yahu! Maçta da genel olarak tavırları rahattı. Belli ki takımın halinden kendini sorumlu tutmuyor ve taraftar sevgisine güveniyor...

Omar bunu keser gibi bu gidişle. Orada Türk bir orta saha bile denenebilir hatta

şimdilik zirveye oynayacak takımın oyuncusu değil gibi
bir gün olur mu göreceğiz
seneye ilk 11 oynayabileceği bir yere kiralık yollamak düşünülebilir
büyük bir yatırım yapmadık. tutmazsa yıkım olmaz.

Boey sakatlanmadigi surece is yapar.daha form tutamadi cocuk.Son paslarda sorunu var ama kanadini cok iyi kullaniyor.Buda tempo yapmamizi sagliyor.

Omar gibi paso defansta bekleyip yalandan bir iki kere ileri koşu atsa formayı kapmıştı sanırım. Bana göre ölüsü Omar’dan iyidir. Savunmayı iyi yapmak isterse de yapar. Adama premier lig back’i olacak dedik yine mundar ediyoruz elimizdeki değerleri.

Omar gibi paso defansta bekleyip yalandan bir iki kere ileri koşu atsa formayı kapmıştı sanırım. Bana göre ölüsü Omar’dan iyidir. Savunmayı iyi yapmak isterse de yapar. Adama premier lig back’i olacak dedik yine mundar ediyoruz elimizdeki değerleri.
neye göre omardan iyi oluyor sakatlıktan cıktıktan sonra performansı rezalet

nası bi hücum performansı mesela kaç kere çizgiye inip isabetli orta açtığını gördün mesela torrent omar diyosa vardır bi bildiği

Defansta beklesin ben razıyım en azından atak yemeyiz. Sakatlıktan sonra hem ileri çıkıp bir şey yapamıyor hem de güçsüzlükten geri dönemiyor.

Gördüğüm kadarıyla bu çocuktan bi cacık olmaz, sakatlıktan sonra geri dönülmesi zor bi yola girmiş. Sınırlarını zorlayamıyor çünkü biliyor ki biraz zorlasa patlayacak yine bacak.

tempo, dripling,hiz yeterli olsa-da
*eksi gordugum yerlerde malesef yerinde saymis hatta geriye gitmis...

basliktaki onceki mesajimda yazdigim nacizane gozlem degerimde:
pas oyunu; 55/60~
defans ; 65 ~
sut ; 45~50 ~

sakatlik sonrasi hatta bu oran benim adima daha da geriye gitti...

*mevcut gidisat kronik sakatlik cizgisinde ilerliyor... bizle ciktigi *mac sayisi da zaten konuyu ozetler nitelikte.
tam sezonluk yola cikilmasi buyuk risk tasir.... kanimca sezon sonu yollar ayrilir gibi...
< suana dek mac sayisi ; * 11 > 7 lig 4 kupa....

< *bu sayi bizim gibi buyuk camialar ve sampiyonluk yarisi yapan , 3 gunde bir mac ve bir kac kulvar vs olarak bakildiginda kabul edilir bir sayi degil bu.

kendisi sonrasinda oyuncu *bakildiginda beklentim daha farkli tipoloji ve de fiziksel direnci saglamligi guclu olan oyuncular.....

genelde *tipoloji olarak mariano turunde *fundamentali ile fark yaratan oyunculara meyilliyim. + dani alves turunde oyunun her iki yonunu ayarli ve dengeli kullanan tur tipolojileri de .

mariano sonrasi gelenler de tipoloji olarak cok baska turler...
yeni sezonda ya mariano ya dani alves turunde bir oyuncu bakilmali bence...

boey,
mevcut durumundan dolayi kalan haftalarda sure alir mi muallak...

Boey riskli oynuyor, omar ise risk almıyor... Omar şartlar uygun olmadan pas orta yapmıyor zorunda degilse adam eksiltmekten kaçınıyor en önemlisi oyun disiplinini bırakmıyor. Boey ise skora gitmek için herseyi deniyor bazen kafasına göre takılıyor bu durumda sonucu ya iyi ya kötü oluyor... Torrent vs Terim tarzı... Ben "biraz" Omar laştırılmış Boey tarafındayım

Geri
Üst Alt