- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yaşı 21 falan bu çocuğun, normal yani. Kazansak büyük kazanç olur. PvA günden güne kötüye gidiyor, sol kanat işlemiyor o ikili yüzünden.3 maç iyi, 2 maç kötü olacak. Geçen yıl da böyleydi. Bugün PVA'ya kızdığımız gibi bu arkadaşa da 3 maç sonra kızacağız. Mariano'dan sonra çekilmiyor hiçbiri. Çok dağınık. Mücadelesine, bugünkü oyununa laf söylemem. Sezon geçmez ne bu arkadaşla ne de PVA ile Keramettin. Orta işine girmeyeceğim hiç.
Abi yaşı 21 falan bu çocuğun, normal yani. Kazansak büyük kazanç olur. PvA günden güne kötüye gidiyor, sol kanat işlemiyor o ikili yüzünden.
Dünkü oyundan sonra satılsın denmez ağa. Geçen sene 3 maç iyi 2 maç kötünün bir gerekçesi olabilir. Sen her gün yaptığın yanlışları tekrarlar misin? Bu kendisi içinde bizim için de bir dönüm noktası. Dünkü boey debuga yada vermez forma. Görürsünüz.Günaydın abicim. Atılsın satılsın demiyorum zaten. 60-70'de girsin. İyi bir yedek de olur. Kendisini de geliştirebilirse bizim adımıza kazanç da olur. Şu hali bana güven vermiyor sadece.
Az önce maçın özetini izledim. Bu pozisyon dikkatimi çekti. Screenshot’ını aldım sen koymuşsun. Neredeyse aynı noktada durdurmuşuz. Güzel bir rastlantı.
Aynen benim kastım da Dubois'in arkasında pişmesi yavaş yavaş.Günaydın abicim. Atılsın satılsın demiyorum zaten. 60-70'de girsin. İyi bir yedek de olur. Kendisini de geliştirebilirse bizim adımıza kazanç da olur. Şu hali bana güven vermiyor sadece.
Dünkü oyundan sonra satılsın denmez ağa. Geçen sene 3 maç iyi 2 maç kötünün bir gerekçesi olabilir. Sen her gün yaptığın yanlışları tekrarlar misin? Bu kendisi içinde bizim için de bir dönüm noktası. Dünkü boey debuga yada vermez forma. Görürsünüz.
GscimbomMobile
benim sağ bekle alakalı soru işaretim yok. iyi savunma yapıyor boey, dünki gibi de iyi orta keserse benim için de takım içinde fazlasıyla yeterli gibi. savunma bölgesindeki oyuncuların topları rastgele şişirmesi, taça atması, rastgele kafalar vurması iyi değil. o bölgede kapılan toplar ayağa oynandığında değerli oluyor. boeyde gördüğümde bu. dün iki defa kafayla vurulabilecek topları göğsüne aldı iyi de alıyor önüne topu ve atağa çıktık. stoperde de benzeri işleri yapanlar takımı için iyi işler yapmış oluyor. tamam topu uzaklastırmak, risksiz bölgeye indirmek birinci hedef o bölgeler için üstüne bir de ayağa oynadıklarında bambaska bir sey oluyoruz. takımı iyi gösteren şey defans bölgesinde kaptıktan sonra çıkılan doğru toplar. boey yaş itibariyle potansiyeli en yüksek oyuncularımızdan. sahada kalırsa kafası hiç bakmayacağımız bir bölge sağ bek. hamleye falan gerek yok yani oraya. seneye bakılır. takım olabilme oalyında herkes oynar doğru diyosun. oyuncuların bireysel doğruları yapmaya basladıklarında gerceklesiyor bu bütünlükte. boeyde bunu görüyorum. doğru koridorları kullanıyor, atletik, defansi iyi, bir tek orta sorunsalı kalıyor onu da dün iyi becerdi. darisi anholda.Dubois'i görmedik henüz. Yanlışı her gün yapmakla da alakası yok. Yetenekleri kısıtlı. Belki sistemsizlik, oturmamış oyunlar bütün yeteneklerini sergilemesini engelliyordur. Bilemiyorum tabi. Öte taraftan kafa gidik diyor işte Keramettin de. O nasıl düzelir fikrim yok. Dubois, Mariano'nun yarısı oynasın ilk 11 formasını 2 yıl sonra görür. Telles falan gördük hacı, beğenmedik bi de. Dubois'in yedeği olarak kalması daha iyi olur, kendisini geliştirmesi adına da, rekabet anlamında da.
Rekabet olmayan pozisyonların halini gördük dün.
Bülent Korkmaz kazması çok iyi stoper, Hakan Şükür ayaksızı ülkenin gol kralı oldu. Fatih Akyel dediğin 3 top üst üste kontrol edemeyecek adam süper kupa aldırdı. Takım olursan Boey de iyi sağ bek olur, PVA'da iyi sol bek olur. Bu bakış açısıyla Taylan dan bir şey olmaz misal. Berkan'dan da olmaz. Boey'den olur ama. O potansiyel var. Ancak ben korku içinde "acaba ne zaman ...p batıracak beklerimiz? duygusuyla izlemek istemiyorum maçları. O yüzden güvenli, ne oynacağını bildiğimiz, görece risksiz ve deneyimli oyuncuların tarafındayım.
Boey'i de monte et takıma yavaş yavaş. Bilelim ki Dubois çıkarsa Boey rahat götürür. Boey çıkarsa .... rahat götürür dedirtmiyor işte henüz.
Dubo daha iyi oynar sol bekte benceCidden diyorum Dubois geri dönünce bu arkadasi sol bek olarak deniyelim nasil olsa pva dan kötü olma ihtimali yok