#93 Sacha Boey

bence ofansifte de o kadar kotu degildi bu 2-3 mac. efso sutu catala girse takimdaki en golcu 2. oyuncu olacakti;D deniyor en azindan ya tuttugum biri degil pek ama dubois ile götürürler bizi dubois sakatlanmazsa
sen yazınca şüpheye düştüm ama adamın hucumda aksiyonu 1 orta dışında ulan can!!!

3lüde sağ stopere yazarım boeyi. iyi bir savunmacı(y)
Hücum bindirmelerine fazladan enerji harcamaması durumunda muhteşem bir savunma canavarına dönüşmesi muhtemeldir. ''Üçlü tutkunu'' olduğum için hemen atladım tabii ki bu fikre!..Açtığım başlıkta belirttiğim üzere, Dubois ve PvA tam üçlüye uygun adamlar zaten. İtiraf edeyim, aklıma gelmemişti bu fantezi; tebrik ederim:tbr:

Hücum bindirmelerine fazladan enerji harcamaması durumunda muhteşem bir savunma canavarına dönüşmesi muhtemeldir. ''Üçlü tutkunu'' olduğum için hemen atladım tabii ki bu fikre!..Açtığım başlıkta belirttiğim üzere, Dubois ve PvA tam üçlüye uygun adamlar zaten. İtiraf edeyim, aklıma gelmemişti bu fantezi; tebrik ederim:tbr:
forumda bir üye benden önce yazmıştı. zamanını ve kimin yazdığını hatırlamıyorum oradan aklıma yerleşmiş benim de

1661880598240.webp

bu yunusla top oynanmaz aga adam hiç kacmıyo 10 numara oynasın bari
Daha önceki bir mesajımda belirttiğim üzere, hücumda iken sağ iç-10 numara arası takılıyor; işin defans yönünde pek yok zaten. Böyle devam ederse, başarılı olmasını en çok istediğim futbolcularımızdan birinin, maalesef gözden düşeceğini tahmin ediyorum...

Mesela Ghezzal; 10 numara olarak Yunus' un belki de hiç ulaşamayacağı seviyede bir futbolcu olmasına rağmen, sağ kanatta çizgiyi çok daha efektif kullanabiliyor. Yunus' un yerinde olsam, sabah-akşam Ghezzal videoları izler, bir şeyler kapmaya çalışırdım...

Son düzenleme:
Bi kaç tane var böyle, sefer stoperleri ileri itiyor arkada bizimkiler boşa atıyor kendini ama ısrarla ezbere orta açıyor
yaw zaten maç içinde kaç tane bu tarz pozisyon yakalayacaksın max 3 4. onları da atamazsan takım gol atamaz pozisyona giremez kısır kalır. dubois bu final paslarında falan iyiyse baya rahatlatır takımı

yaw zaten maç içinde kaç tane bu tarz pozisyon yakalayacaksın max 3 4. onları da atamazsan takım gol atamaz pozisyona giremez kısır kalır. dubois bu final paslarında falan iyiyse baya rahatlatır takımı
Dubuada kafa var gibi geldi bana ama fizik durumunu ne zamana toparlar acaba en büyük sorun o

Geri
Üst Alt