#93 Sacha Boey

Geçen sene beğenmediğimiz Kerem bile Rosier'in içinden geçti içinden.Nwakeme'yi saymıyorum bile :D Sahalarında adım attırmadı buna yav korkusundan :D

Ben o şaklabanı bir Ajax maçında alıcı gözle izleyeyim dedim son senelerde izlediğim cidden en kötü bek performansıydı, onun için iyi diyenleri ciddiye almıyorum bile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben o şaklabanı bir Ajax maçında alıcı gözle izleyeyim dedim son senelerde izlediğim cidden en kötü bek performansıydı, onun için iyi diyenleri ciddiye almıyorum bile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Extra ona verilmeyen sarı kartları kırmızı kartları saymıyorum bile yav :D 1 sene önce Gaziantep Fk'yle bi maçları vardı bunların sahasında orda maçı Beşktaş 2-1 kazandı son dklara yakın net kırmızı kartı verilmedi.Penaltı pozisyonu da vardı o maçta ofsayt bayrağını kaldırmıştı yan hakem ofsayt olmamasına rağmen diye hatırlıyom.O maçta 2-2 bitmeye aday bi maçtı o yönden yav :D

Golü söke söke aldı resmen Boey dinamizm bir bek oyuncusunda ne kadar önemli olduğunu her maç izletiyor bize

Çok doğru
Screenshot_20220905-234148.webp

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Be gencoya guvenip oynatmaya devam edeceksek sol bek transferi sart oglu sart. Oraya cok daha net bir adam lazim. Oyun 3.bolgeye gelince sıkısıyor su haliyle

Adam resmen talihine karşı çıktı/meydan okudu. Kamp görmeyen adam 1 dakika durmadı maç boyu. Manipulasyona gelip ettiğim laflar için senden özur dilerim.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kesin hüküm vermemeye dikkat ederim genelde. Bu akşamki oyunu beni mosmor etmiştir. Umarım bu şekilde oynamaya devam eder ve üzerini çizdiğim için beni utandırır. Helal olsun.:hat:

Valla tebrik etmek lazım Boey i adam ikili mücadelelerde, defansif aksiyonlarda ve dinamizm konusunda ligin açık ara en iyi bek oyuncusu şu anda. Keşke geçen sene o peşpeşe sakatlıkları yaşamamış olsa bugün Nelsson ile birlikte takımın en değerli oyuncusu olabilirdi

Levent tuzemen 1 milyon euroya alınan bu adama boşa masraf demişti.

Bu herif futbol fakiri

bu akşam beni göt etmiştir böyle oynasın galatasaray kazansın göt olmaya razıyım

biraz oyun öğretirsen hepimizi yanıltacağını gösteriyor

debois in formayi alması zaman alır. çok güveniyorum bu oyuncuya sezon basında gitmediği için cok sanslıyız. daha doğrusu aklının basına gelmesinden dolayı. hep diyorum uzun zaman sağ bek aramayiz kalırsa takımda. öyle 8 10 a da satılacak oyuncu değil bence. hem yaşı genc hem potansiyeli çok yüksek

Adamin pasaport da iyi.. Fransa ve Kamerun :) Yasi geregi iyi yonlendirilip cok ust duzey bir oyuncu haline getirilebilir. Eksiklikleri belli bunun disinda takim basarisi lazim ki one ciksin. Cok iyi oynuyor ligin basindan beri, forma aldigindan beri. Gecen sezon zaman zaman oynadi sonrasi sakatlik vs..

sonunda gülerken gördük

adamın rogon falan aklını celmeseydi keske

neyse sonu iyi oldu

Adamin pasaport da iyi.. Fransa ve Kamerun :) Yasi geregi iyi yonlendirilip cok ust duzey bir oyuncu haline getirilebilir. Eksiklikleri belli bunun disinda takim basarisi lazim ki one ciksin. Cok iyi oynuyor ligin basindan beri, forma aldigindan beri. Gecen sezon zaman zaman oynadi sonrasi sakatlik vs..
sakatlık mevzusu değilmiş sonradan çıkan seylerin tasları yerine oturtmasından dolayı onu anladık. kafası farklı yerdeydi cok net. 2 defa sakatlandıktan sonra barca macında oynadığı oyunu gördük. kamp görmemiş hali bu adamın. barca macında da aylar sonra oynamıstı. o gün menajerlerin gazına geldi nası sövdüysek hakkını da hep teslim etmemiz gereken bir oyuncu. atletik oyuncu, top kontrolü iyi, enerjisi yüksek. daha fazlası olmaz bak netim bu konuda da. boey beye sahip çıkılmalı. sözlesmemi yenilerler fesih maddesi koyarlar napıyorlarsa yapsinlar. 3e 5 e giderse canımız cok yanar.

sakatlık mevzusu değilmiş sonradan çıkan seylerin tasları yerine oturtmasından dolayı onu anladık. kafası farklı yerdeydi cok net. 2 defa sakatlandıktan sonra barca macında oynadığı oyunu gördük. kamp görmemiş hali bu adamın. barca macında da aylar sonra oynamıstı. o gün menajerlerin gazına geldi nası sövdüysek hakkını da hep teslim etmemiz gereken bir oyuncu. atletik oyuncu, top kontrolü iyi, enerjisi yüksek. daha fazlası olmaz bak netim bu konuda da. boey beye sahip çıkılmalı. sözlesmemi yenilerler fesih maddesi koyarlar napıyorlarsa yapsinlar. 3e 5 e giderse canımız cok yanar.

Kapiverirler bu performansini sezona yayarsa cok net.

Geri
Üst Alt