#93 Sacha Boey

sacharightback nicki imha olmuş galiba, bu herifi domftan uzak tutmak gerek

Hayatımda ilk defa bir sakatlığın hayırlara vesile olduğunu görüyorum. Dubois belki de oynamadan en önemli katkıyı sağladı.

Ha sezon başında alınan bu aptal ve %100 ezbere olan kararı kim aldıysa kulüp ile ilişkisini kesin bir zahmet.

Teknik ekipse bile gerçekten çok fecaat bir karar. Bu plansızlık ilerisi için canımı çok sıkıyor.

Boey iyi olduğu kadar karşındaki adam da o kadar kötüydü. Tarık Çamdal’dan beri izledeğim en kötü savunma yapan bekti.

Futbolu ve futbolcuyu bırak kendini korumaya kendini kurtarmaya bak reis yav :D Ben de o şekil kaçıyom ondan yav :D
Yav herif selçuk selçuk dedi selçuk tarihin ek kazık futbolcusu oldu.
Drogbayı övdü sapık gibi takip etti adam 5 sene daha oynayacakken saçları döküldü futbolu bıraktı.
Terim ve Aysalı yaladı kaos yaşadık.
Cengiz başkana tarihin en büyük övgülerini yaptı adam rahmetli oldu
Muslerayı göklere çıkardı onun sıkı takipçisi oldu muslera önce elini sonra ayağını kırdı.
Psg maçında luyindama muridi oldu luyindama bağları kopardı 2-3 aya futbolu bırakacak.
Adoneye bunu aradık yıllarca dedi andone sakatlandı esamesi okunmuyor
Boey'i övdü boey 21 yaşında emekli olacaktı neyse boey üzerinden attı sektirdi cicaldauya tutuldu herif corona oldu futbolu unuttu.
Beşiktaşlı cenki övdü cenk ayağını kırdı.
Trabzondan hamsik hakkında olumlu yorum yaptı hamsik niye ülkeye geldiğini kendisi bile unuttu.
Hepsinden sekti pva'yı övdü herfin tek isabetli ortası yok.
Dubois hakkında şöyle oyuncu aldık böle aldık dedi adam ilk maçtan 4 haftayı kaçırdı.
Mijtso hakkında bu adam başka dedi herif akabinde kas yırttı.

Kaçırmış olabilirim ama bir yerlerde kesin keremi hayvani şekilde övdü.

Herif yüriyen azrail.

Yav herif selçuk selçuk dedi selçuk tarihin ek kazık futbolcusu oldu.
Drogbayı övdü sapık gibi takip etti adam 5 sene daha oynayacakken saçları döküldü futbolu bıraktı.
Terim ve Aysalı yaladı kaos yaşadık.
Cengiz başkana tarihin en büyük övgülerini yaptı adam rahmetli oldu
Muslerayı göklere çıkardı onun sıkı takipçisi oldu muslera önce elini sonra ayağını kırdı.
Psg maçında luyindama muridi oldu luyindama bağları kopardı 2-3 aya futbolu bırakacak.
Adoneye bunu aradık yıllarca dedi andone sakatlandı esamesi okunmuyor
Boey'i övdü boey 21 yaşında emekli olacaktı neyse boey üzerinden attı sektirdi cicaldauya tutuldu herif corona oldu futbolu unuttu.
Beşiktaşlı cenki övdü cenk ayağını kırdı.
Trabzondan hamsik hakkında olumlu yorum yaptı hamsik niye ülkeye geldiğini kendisi bile unuttu.
Hepsinden sekti pva'yı övdü herfin tek isabetli ortası yok.
Dubois hakkında şöyle oyuncu aldık böle aldık dedi adam ilk maçtan 4 haftayı kaçırdı.
Mijtso hakkında bu adam başka dedi herif akabinde kas yırttı.

Kaçırmış olabilirim ama bir yerlerde kesin keremi hayvani şekilde övdü.

Herif yüriyen azrail.
Banlı olmadığı zamanlar forumda konulara falan yazınca yazı yazmayı bırakıyorum reis diğer sosyal medyalardan da engelledim reis.Tekrardan eski sayın başkanımıza Allah rahmet eylesin diyelim reis..

@Ali Bektaş

Gel la buraya

Trezeguetmisss

Aldi Boeyim kucagina
Terbiyesizlik yapma. Kendisi hep boyle oynasin kucaginda bulunmaktan gocunmam.

Yalniz bence yine karar verme mekanizmasi sikintiliydi sadece 10 kisi kaldigimiz icin ekstra atletizmi ve daha once sahada hic sergilemedigi adam eksiltme meziyetiyle parildadi resmen. Normalde Galatasaray maclari boyle iki kale arasi git gel gecmez boyle maclarda faydali olacagi net zaten. Antep'in kapandigi bizim herifleri hapsettigimiz dakikalarda hucumda yine faydasizdi.

Tabii son olarak eklemek isterim karar verme mekanizmasinin sorun oldugu fark edilmis olacak ki genelde paslari kisa ve basit oynadi ki dogru karar. Bugunkunun yarisi kadar basarili adam eksiltse kimse de kesemez kendisini.

Bu arada Sagal'i iyi savundugunu da dusunmuyorum onu da ekleyeyim.

Geri
Üst Alt