Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.963
- 16.570
- 2.648
Ben bu herifi nah keserim bakışı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagal'ı maçın genelinde ezdi bence ama iki pozisyonda kaçırdı birisi gol oldu diğeri de olacaktı neredeyse.Terbiyesizlik yapma. Kendisi hep boyle oynasin kucaginda bulunmaktan gocunmam.
Yalniz bence yine karar verme mekanizmasi sikintiliydi sadece 10 kisi kaldigimiz icin ekstra atletizmi ve daha once sahada hic sergilemedigi adam eksiltme meziyetiyle parildadi resmen. Normalde Galatasaray maclari boyle iki kale arasi git gel gecmez boyle maclarda faydali olacagi net zaten. Antep'in kapandigi bizim herifleri hapsettigimiz dakikalarda hucumda yine faydasizdi.
Tabii son olarak eklemek isterim karar verme mekanizmasinin sorun oldugu fark edilmis olacak ki genelde paslari kisa ve basit oynadi ki dogru karar. Bugunkunun yarisi kadar basarili adam eksiltse kimse de kesemez kendisini.
Bu arada Sagal'i iyi savundugunu da dusunmuyorum onu da ekleyeyim.
Yorganı üstüne çekti diyorlarAli bektasii getirin banaa
Zaten temel elestirimiz buydu cok cok iyi bi savunmaci ama bunu fizigiyle yapan biri. O yuzden arkasinda boslukla yakalandiginda fuleli adamlar tarafindan sahadan silinebiliyorSagal'ı maçın genelinde ezdi bence ama iki pozisyonda kaçırdı birisi gol oldu diğeri de olacaktı neredeyse.
6-7 m euro'ya bunu satsan yerine Arnold'u 150 m euro'ya alırsın bu performans artarak devam edecektir kesinlikle ama kesinlikle satılmamalı eğer 40-50 m euro teklif gelirse satılabilir.Evet beni istemissiniz buradayim. €3-4m arti pay gibi bir teklife satilmali demistim artik €6-7m koparabiliriz diye dusunuyorum
DK'da baya iyi gorunecektir Kamerun'un hucum etmek zorunda olmadigi dusunulunce. Bu paralari kazanmak hayal olmaz
Yorganı üstüne çekti diyorlar

Niye Mariano olmaz mi, sadece €4.5m6-7 m euro'ya bunu satsan yerine Arnold'u 150 m euro'ya alırsın bu performans artarak devam edecektir kesinlikle ama kesinlikle satılmamalı eğer 40-50 m euro teklif gelirse satılabilir.
Seni gördük ışte o yeter reis
Siz delikanli adam gormemissiniz
30 yaşındaydı o dönem ki piyasa bu kadar uçuk değildi EPL'de kötü oyunculara bile 30-40'lar veriliyor böyle oynarsa EPL'den bir takıma uçuk rakamlara gider orada oynamak için atletik özellikleri de uygun bence acayip rakamlar kazanabiliriz.Niye Mariano olmaz mi, sadece €4.5m
Bu iki pozisyon disinda sonlara dogru birisi daha zorladi epey. Topla dans etti herif kimdi unuttum.Sagal'ı maçın genelinde ezdi bence ama iki pozisyonda kaçırdı birisi gol oldu diğeri de olacaktı neredeyse.
Ekli dosyayı görüntüle 176874
Ben bu herifi nah keserim bakışı
21 yasinda herif gelismiyecekmi?Bu arada son bir yorum yapip kacacagim daha da bi sey demeyecegim
TRENT TRENT deniyor da herifin dokturdugu macta bir isabetli ortasi uzun pasi vs. yok
Pas radari olsa da baksak. Kilit pasi var mi emin degilim. Ha bu arada basit ve Yunus'a oynamasi dogru bence boyle oynamali, bu yastan sonra hucum repertuarini ve karar verme mekanizmasini o kadar gelistirecek hali yok
Adamın biri sağa sola yatırdı bunu ceza alanı içinde onu mu diyorsun?Bu iki pozisyon disinda sonlara dogru birisi daha zorladi epey. Topla dans etti herif kimdi unuttum
Aynen o pozisyonAdamın biri sağa sola yatırdı bunu ceza alanı içinde onu mu diyorsun?
Bu yaştan sonra dediğin adam kaç yaşında?Bu arada son bir yorum yapip kacacagim daha da bi sey demeyecegim
TRENT TRENT deniyor da herifin dokturdugu macta bir isabetli ortasi uzun pasi vs. yok
Pas radari olsa da baksak. Kilit pasi var mi emin degilim. Ha bu arada basit ve Yunus'a oynamasi dogru bence boyle oynamali, bu yastan sonra hucum repertuarini ve karar verme mekanizmasini o kadar gelistirecek hali yok