#93 Sacha Boey

Iyi olan bugün cok iyi oynamasiydi. Daha önemlisi bundan sonrada böyle devam etmesi.

Ilk geldiginde bu sekilde oynuyordu zaten,hatta o dönem marsilya ile macimiz vardi maca cikmasi icin dua ediyorduk sakatligindan dolayi

Sonra ne olduysa sakatlik gecirdi bi turlu toparlayamadi barca macina kadar

Karakter olarak sorunlu belki de bilemiyoruz ama bir sekilde kendisini motive tutmamiz gerekiyor cünkü üst düzey bir performans sergiliyor

21 yasinda herif gelismiyecekmi?

5 mactir butun kanatlari kucagina aldi, 2 3 pozisyonda kaybetsin birak.

Haksizim, futboldan anlamiyorum demek de erdemliktir, hala hikaye yaziyorsun.
Gelisir tabii; ornegin Boey fuleli adamlari savunmayi ogrenir, overlap kosusu atarken yerini bosaltmamayi ogrenir, hucumda karar verme mekanizmasini gelistirir, antrenmanlarda iyi drillenirse on direk/arka direk ezbere top atmayi ogrenebilir, bugun ortaya koydugu dribbling basarisini istikrarli yapmayi basarabilir vs. Gelistiremeyecegi seylerle ilgili dusuncelerimi asagida okuyabilirsin.

Dedigim gibi bence oyle nefes aldirmadi dedirtecek Nagatomo seviyesinde bir savunma performansi izlemedik henuz. Evet beklentimin cok ustunde ama Antalya macinda Gacha, Trabzon macinda Trezeguet, bu macta da Sagal birkac defa kalemizde net gol pozisyonuna ulasti zafiyetlerinden faydalanarak.

Son soylediginde gelirsek: bu baslikta yazdigim butun mesajlar duruyor. Ben foruma uye oldugumda bu adam sakat diye ustu cizilmisti. Yapmayin etmeyin adam oynarken cok iyiydi gecen sezon full oynamis hele bir sakatliktan donsun belki bir seferlik bir seydir diyordum. Yani oyle adamdan nefret ediyorum bundan asla olmaz demisim gibi bir durum da yok. Okudugunu anlama problemlerin olmasini anliyorum zaten idrak seviyen yazdiklarindan anlasiliyor, ha diyeceksin ki o zaman beni neden kaale alip cevap veriyorsun; haklisin ne yapalim huyum kurusun.
Bu yaştan sonra dediğin adam kaç yaşında?

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir hafta sonra 22 yasinda olacakmis. Bu yastan sonra dememin sebebi ustune koyacak bir temel bile gormemem, yani 12 yasinda falan kacmis o tren. Bir bekin hucum meziyetlerini kabaca uce bolecek olursak:
  1. Şut: Bu konuda felaket iyi adam, ilk gunden beri yaziyorum. Zaten bizde gol atarak basladi. Bu yuzden overlap yerine underlap kullanmak gerekir bu adami ama iste senelerdir sagda cizgiye basarak oynayan bir kanat oyuncumuz olmadi ki boyle kullanabilelim. Yunus da oyle oynamiyor maalesef.
  2. Dribbling: Bu konuda herifi vasat hatta kotu buluyordum. Genelde calim atmiyor, bazen de garip yerde bu sevdadan top kaybediyordu. Yalniz bugun oyle iyiydi ki bu konuda, umarim bir maclik bir performans ya da Anteplilerin malligi degildir. Eger bugunku dribbling meziyetini istikrarli bir noktaya cekerse cok baska bir oyuncu olur.
  3. Pas: Bence bir bek icin en onemli hucum meziyeti ve iste maalesef Boey bu konuda bir temele bile sahip degil. Hem savunma hem hucumda duracagi ya da kosacagi yeri iyi kestirememesi disinda, Boey belirli bir mesafenin ustundeki paslari bildigin atamiyor. Hem dogru karari veremiyor, hem verdigi karari dogru execute edemiyor. Bu da cok kucuk yasta ogrenilecek bir sey, teknik kapasitesi de belli, o yuzden bu konuda ustune koymasini beklemiyorum. Bugunku gibi beraber oynadigi kanatla (Yunus) basit paslasmasi en dogru kullanim sekli olur.

Kendisine teşekkürlerimi sunarım.

1662417952061.webp

Adamda şut, pas ve orta yeteneği de iyi derecede olsa Anfield Road da depar atar, Trent ile forma yarışına girerdi.

Sezon önce göbeklu halinden sonra Adam Cafu oldu resmen. Sezon sonuna kadar böyle oynarsa tarihinizin en iyi sag beki olabilir diyecegim ana DK da onyarsa zaten sezon sonu 10+ milyona italya yapar, cünkü boey sanki tam 3-5-2 icin yaratilmis.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lüle saçlı çikolata tenli dinamomuz. Allah Ayana taş degdirmesin

Yav isterse maradona gibi oynasin umrumda degil dara dustu de oynuyor sikisti tabi isteyen kulup yok yan gelip yatsa piyasadan silinecek

Gecen sene yaptigi hainligi unutmayiz.Buna kimse cok bel baglamasin heran yari yolda birakabilecek karakter de bir sahis

Parasini is yapsin diye veriyoruz abartacak bisey de yok babamizin hayrina mi oynuyor allahin cakma fransizi

Yav isterse maradona gibi oynasin umrumda degil dara dustu de oynuyor sikisti tabi isteyen kulup yok yan gelip yatsa piyasadan silinecek

Gecen sene yaptigi hainligi unutmayiz.Buna kimse cok bel baglamasin heran yari yolda birakabilecek karakter de bir sahis

Parasini is yapsin diye veriyoruz abartacak bisey de yok babamizin hayrina mi oynuyor allahin cakma fransizi
Tamam

Geri
Üst Alt