#93 Sacha Boey

Fizik kalitesi üst düzey. Onun dışında öyle bir bek rotasyonu oldu ki sağ beki hiç düşünmeyiz. Boey'in enerjisinden yararlanıp Duba ile iyi vururuz.

Gomise asist yaptı ifbli kalecinin reflekslerinin çalışacağı tuttu

Nereden nereye diye şarkı soyletiyor evde kral

Adam rakip sol tarafını Alman otobanları gibi kullanıyor, muazzam bir fizik gücü var

Bindirmesi enerjisi güzel ama şu ortaları ve son pasları az daha geliştirse harika olur.

Bir ara sağ bekten sol beke kadar rakibi kovaladı oyunu bozup topu kaptı birkaç pozisyonda da rakip kanat oyuncuları yeter artık deyip isyan etti rakibi bunaltan bir çıldırtan beklere bayılıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Insan degil bu ya, herif hic yorulmuyor, yerden kesti paslar bence ortalarindan cok daha iyi, ya orta yapmayi calisacak yada sifira inip bol bol toplari yerden kesecek. Onun disinda buda yunusla beraber sezon sonu italya gider

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beni izlerken çok yoruyor.

Bu ne enerji be kardeşim ;)

Nihat Kahveci: "Bir oyuncu var, Boey. Bu rezerv takım ne idmanı yaptı, yemek menüsü neydi merak ediyorum? Makina gibi adam. Bugün Yunus'tan daha fazla sağ kanatta Boey'i gördüm."

🔗 (TRT Spor)

pasları, driplingi üs düzey.

bir iki maç tesadüf mü diyor insan ama devamlılığını sağlayacak gibi tabi burada esas önemli olan nokta fizik kalitesi.

Rogon elindeki en iyi oyuncuyu bize getirmiş, bizim maçları izleyen birileri çatır çatır çatlıyordur

Geri
Üst Alt