#93 Sacha Boey

Nasil satacaklar?

Pozisyonu ne yapacagi belli degil, net degil ve net bir sekilde ofansta güven vermiyor. Bazen basit top kontrol hatasi, bazen basit pas hatasi. Ofansif olarak kendisini cok gelistirmesi lazim Turkiye disinda bir ligde oynamak icin.

Defans olarak kovalayici ve yipratici, ama rakip de dandik. Istikrarli bir sekilde kaliteli ekiplere karsi her hafta oynamiyor.

Daha cok yolu var, bizde su an fizik temposu ile fark yaratiyor. Baska her hangi özel numarasi yok. Ama fizik olarak üst düzey oynuyor, EPL seviyesinde. Zaten bu bile TSL rakiplere karsi fark yaratmak icin yeterli. Ama Galatasaray icin bu yeterli olmamali.
geh bili bili bili bili geh geh

Kamerunun sağ bekleri çöp milli takıma çağrılırsa direk 11 oynayacaktır.Gruplarında Brezilya var Vinicius'a neymar'a karşı olan performansı bi anda +5m euro olarak yazabilir bonservisine.

Gecen sene Barca macinda sag acik oynasin demistim. Hani kontra filan olursa at topu önüne yardirsin diye dusunmustum. Son 2 - 3 mac bildigin sag acik gibi calim da atiyor. Insallah sakatlanmaz. Ofansif becerisi biraz daha gelisirse al sana Hakimi.
Lebua nasil oyuncu bilmiyorum ama simdi kesersek kendisini kaybederiz. Kesinlikle kesilmemeli.

Fiziksel olarak müthiş bir durumda yalnız. Sırf bu üstünlüğü ile rakibi perişan ediyor bile.

Fiziksel durumu özelinde sence takımla çalışsa daha iyi mi olurdu yoksa daha kötü mü? Bir fark olur muydu sence.
Bence çok bir şey fark etmezdi hacı zaten oyuncunun fiziksel özellikleri üst düzey.

Kamerunun sağ bekleri çöp milli takıma çağrılırsa direk 11 oynayacaktır.Gruplarında Brezilya var Vinicius'a neymar'a karşı olan performansı bi anda +5m euro olarak yazabilir bonservisine.
Vinicius oynarsa aynı kalır, Neymar oynarsa karşısında eksi 5 yazar piyasa değerine. Neymar oynamak istediğinde dünyanın en yetenekli ve en iyi oyuncusuna dönüşüyor bu sene de bölüm sonu canavarı gibi, dünya kupası modunu açmış

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sacha.webp

Boş muhabbet yine.

Lyon'un sağ beki gider biri gitmeyecekse.

Pavard ya da Claus oynar zaten.

Rogon ilerde biz seni sokarız diye kandırmıştır, biraz avel bir tip zaten.
Biraz hayalperestlik olsa da imkansız diyemiyorum. Menajeri iyi çalışan adamların milli takıma girme ihtimali yükseliyor. Dünya Kupası'na götürmeseler de elemelerde vs. çağırabilirler bu seviyede kalırsa.

Biraz hayalperestlik olsa da imkansız diyemiyorum. Menajeri iyi çalışan adamların milli takıma girme ihtimali yükseliyor. Dünya Kupası'na götürmeseler de elemelerde vs. çağırabilirler bu seviyede kalırsa.
Ben DK için diyorum zaten. Arada bir maç çağrılabilir sonradan ama Duboisle karar verme mekanizmasını geliştirmeli.

Boey varoluşsal sancıları olan bir çocuk, kolay düşebiliyor.

Muhtemelen düşüş yaşayacak
O sıra herkes dedik kardeşşm bu adam topçu değil 🤣🤣
Dubüo göreve falan ,zaten kapm yemeyen adam fiziksel olarak da düşebilir
İdareli kullanmak lazım
Göz boyatıp satmak icap eder
Yedlin oynadıysa hayli hayli epl görür
Kamerun oynat evladım ara sıra çocuu

Ben DK için diyorum zaten. Arada bir maç çağrılabilir sonradan ama Duboisle karar verme mekanizmasını geliştirmeli.

Boey varoluşsal sancıları olan bir çocuk, kolay düşebiliyor.
Ha ben genel zannettim. Sırf milli takım havuzundan çıkmasın, kaptırmayalım diyerek bile çağırabilirler. Fizik olarak elit seviyeye çıkabilir. Karar verme mekanizması da belki gelişir ama mental özellikler çalışarak geliştirilebilen şeyler değil. En büyük soru işareti o olur muhtemelen kariyerinde.

Bu adamı kim kadro dışı bıraktı okan mı yönetim mi?
Okan Hoca ve yönetimlik bir durum yok burada. Kendi kendini kadro dışı bıraktırdı. Adam kampa 1 hafta- 10 gün sonra geldi. Bir şey yokmuş gibi davranamazdı kimse. Daha sonra hatasını anlayıp özür dilediğini ve kendisinin de kadroya aldığını söyledi Okan Hoca.

Bu adamı kim kadro dışı bıraktı okan mı yönetim mi?
Okan hoca ne kadar gördü ki kadro dışı bıraksın? Menajersel olaylar olmuştu işte. Kaçmak istedi izin vermediler. Sonra yönetim kararıyla kadro dışı oldu diye biliyorum.

Boey'i bizden Avrupa'da herhangi bir takıma gitmeden milli takıma çağırmazlar bence.

Gecen sene cok iyi baslamisti diyenler sonra sakatlik gecirdi ve adamin form tutmasini beklemeden bazi taraftarlar adami yedi cunku.

Geri
Üst Alt