#93 Sacha Boey

Nasil satacaklar?

Pozisyonu ne yapacagi belli degil, net degil ve net bir sekilde ofansta güven vermiyor. Bazen basit top kontrol hatasi, bazen basit pas hatasi. Ofansif olarak kendisini cok gelistirmesi lazim Turkiye disinda bir ligde oynamak icin.

Defans olarak kovalayici ve yipratici, ama rakip de dandik. Istikrarli bir sekilde kaliteli ekiplere karsi her hafta oynamiyor.

Daha cok yolu var, bizde su an fizik temposu ile fark yaratiyor. Baska her hangi özel numarasi yok. Ama fizik olarak üst düzey oynuyor, EPL seviyesinde. Zaten bu bile TSL rakiplere karsi fark yaratmak icin yeterli. Ama Galatasaray icin bu yeterli olmamali.
Evet Kaynak Bey Tesekkurler sizi alalim

Kasımpaşa maçının sadece başını izleyebildim ama bu sabah full tekrarına baktım. Dikine çok güzel birkaç pas atmış, acayip şaşırdım.

Stamina 95 bunun.

Pace 90
Stamina 95

Yedlin sirf hizli diye premier league yapmisti, boey böyle devam ederse, sampiyon oluraak hele hele fransa milli takimina cagirlsa iyi paraya gider

Deschamps denilen herifin futbol özürlüsü olduğunu yıllardır belirtiyor idik

layklasana ahbap

1663280364598.webp

Kamerun'un grubunda Brezilya, Sirbistan ve Isvicre var. Valla tam kendini gosterebilecegi harika grup.

Ben bayadir diyorum, Fransa icin henuz erken.. Lobisi varsa ayri yoksa olmaz o is. Ancak Kamerun'a girer ki giremese de Song ile baglanti kurulur diyordum, Song aciklama yapti ve Boey'den haber bekliyoruz diyor. Git iste mis gibi goster kendini bizi de kendini de kurtar :)

Bu arkadasi ne zaman kesecegiz ve OL den aldığımız bekimiz Dubois ile oynamaya başlayacağız

Geri
Üst Alt