#93 Sacha Boey

"kanadında oynayan oyuncu maçın en kötü oyuncusu olup, oyundan çıkmak zorunda kalıyor."

Harika bir yorum olmuş.
1668284095643.webp

Kral bir de şu pasları ayarlayabilsen çok iyi olur. Bazen amatörce pas hataları yapıyorsun.

Eskiden mahallede top oynarken büyükler gelir ağzımıza sıçardı; biz top oynamıyormuşuz derdik bir yaşa kadar.

Boey de aynı etkiyi yaratıyor, duruyor duruyor karşısındaki adam çalım denerken küfreder gibi çekip alıyor topu, sonra düz koşuyor adama basıp düşüyorlar.

Full konsantrasyon oynayabilse neler yapar düşünemiyorum, geçen sene asla bu kadar iyi değildi.

Nagatomo son yıllarda Galatasaray'da izlediğim defansif yönü en kuvvetli bek oyuncusuydu ama Boey başka bir mevzu abi çocuk top oynatmıyor adamına ve ofansif olarak da iyi katkı veriyor sadece bol bol orta çalışmalı ve sakin oynamayı öğrenmeli acele edip hatalar yapıyor

Geçen sene geldiği dönem savunma beki olduğu söylenmişti
Atletizm tempo derken çok parladı sonra kayboldu
Ama bu sene daha da derli toplu ama ortalar paslar bir tık düzelmeli
Bu tempo çok daha fazlasını vadediyor

Derbi maçlarından önce melo yu kadroda gördüğümde nasıl içim rahatsa aynısı son zamanlarda boey için geçerli. Düşünün etkisini. Aslan parçası maça hükmediyor sağ bekten cafu musun be adam.

besiktas macinda oliveira ve torreiranin vurmaya çalıştığı topu indiren icardiye, ortayi yapan boey.basaksehir macinda abdulkerimin direkten donen topunda da ortayi kesen boeymis.ortalari gelişmiş kesinlikle

Çok değil 3 ay önce 2 milyona satilsa ses edilmeyecek adam hakkındaki yorumlara bak futbol böyle birşey işte..

başından beri efsane olduğunu söylemiştim. beni şaşırtmadı.

sadece beni düşündüren bir sorun var sözleşme yenilemeye yanaşır mı onu bilemedim.

mümkünse sözleşmesini 2023 sezonu sonunda 2028'e kadar uzatmalı.

Geri
Üst Alt