#93 Sacha Boey

Dünya Kupasında 20 dakika oynasa yeterdi.

Geriden oyun kurma konusunda sorun yasiyoruz. Stoperlerde bu ozellik yok, maalesef beklerde cok kötü bu konuda. Bu yuzden duboşu boeye tercih ederim
Bence doğrudan oynamaya çalıştığımız oyun ile alakalı bu tercih, eğer son Alanya, Beşiktaş, Başakşehir maçlarında olduğu gibi net bir baskı oyunuyla devam edeceksek ki bana kalırsa doğrusu bu Boey gibi bir adam bu oyunun mihenk taşı oluyor

Yeri gelir Kasımpaşa, İstanbulspor gibi takımlara karşı geriden oyun kurma konusunda daha güçlü bir takım gerekir o zaman da Dubois tercih edilebilir, Mata tercih edilebilir hatta öyle maçlarda sol tarafta Kerem veya Barış yerine Yunus da tercih edilebilir

Tam bir PL beki ayakları da kötü değil sadece oyun görüşünü biraz daha geliştirmesi lazım. İyi şutlarda atıyor. Devre arası PL kulüpleri tarafından elimizden Nelsson ile birlikte alınmasını beklediğim oyuncu. İkisinden toplam 35-40 milyon euro bekliyorum. Yerlerini doldurmak için 10-13 arası harcarız.

:D
tumblr_ojhbe8ZtBF1ujmvy2o1_500.jpg

FbWA5FEXoAQwnQK

Bu başlıkta kenarda dursun. Tarihe de dikkatinizi çekerim
Ribbery'den sonra bu takıma gelmiş en potansiyelli oyuncu. Yakın gelecekte Fransa Milli takımında Pavard ile forma savaşına girip kazanabilecek potansiyelde. Bu kadar komple bir sağ bek uzun zamandır izlememiştim. Sakatlık sorununu tamamen atlatırsa sağda Morutanla birlikte otoban yaparlar.

Geri
Üst Alt