#93 Sacha Boey

Nihat Kahveci : '' Sacha Boey tam bir makine.Siz bakmayın sadece sağ bek olduğuna.Sadece bir sağ bek değil yeri geldiğinde sağ kanatta oynayabilir.Yazın full sadece bireysel antrenörüyle çalışmış bir futbolcudan bahsediyoruz biz burda.Kimdir bu adamın bireysel antrenörü?Ben bir kulüp yetkilisi olsam bu Sacha Boey'in çalıştığı bireysel antrenörünün büyük ihtimalle çalıştığı bir kulüp vardır ama eğer yoksa da kulüpte bir görev alması için uğraşırdım.'' Adam haklı yav :D

Nihat Kahveci : '' Sacha Boey tam bir makine.Siz bakmayın sadece sağ bek olduğuna.Sadece bir sağ bek değil yeri geldiğinde sağ kanatta oynayabilir.Yazın full sadece bireysel antrenörüyle çalışmış bir futbolcudan bahsediyoruz biz burda.Kimdir bu adamın bireysel antrenörü?Ben bir kulüp yetkilisi olsam bu Sacha Boey'in çalıştığı bireysel antrenörünün büyük ihtimalle çalıştığı bir kulüp vardır ama eğer yoksa da kulüpte bir görev alması için uğraşırdım.'' Adam haklı yav :D
Nihat bizim gslilerden daha iyi yorumcu

Crystal Palace 16 Milyon € teklif etmis diyorlar.

Ya 16 Milyon Pound verin ya da direkt 20 Milyon € verin hemen el sikisalim.

Nelsson'la birlikte olaganüstü bir performans gösterdi.

premier ligde herkes kendisine hayran olur.Ben böyle tempolu bir bek hatırlamıyorum..doya doya izleyelim.

Ara ara sanki Kyle Walker izliyorum hissi veriyor adam.

Bundan sonra macera aramaya gerek yok eğer Boey satılırsa bu profilde 1 sağ bek oyuncusu almak gerek..

şortunu bir tık yukarı, tozlukları iyice aşağı indirip güzelce kendini yağlarsa o beğendiğimiz boeye kavuşmuş oluruz.

Geri
Üst Alt