#93 Sacha Boey

Rezil bir futbol oynadı. Futbol zekası sıfır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sabah akşam orta çalış fizik zaten yerinde ortaları tutturmaya başlarsan zaten tutamayız elimizde

Topla çıktığı pozisyonda düzgün açsa Icardi de Gomis de boştu. Direkt kaleciye verdi.

Baskı altında siniyor gibi gözüküyor.

fizik kalitesi yüksek ama yetenekleri sınırlı. bi de hocamızın tercihleriyle 90 dakikayı 100 metrede kanat-bek gibi oynadı resmen. takımın adeti değil gibi gözüküyor ama biraz kenar ortası çalışmalı. ahmet oğuz isimli reenkarne kasap bile daha iyi top kesiyor kendisinden. böyle gelişi güzel kesecekse önüne atalım yunus-yusuf gibi 10 topun 5'ini kaptırıp 2'sini verimli kullanabilecek bi eleman atalım bütün maç kendi yarı sahasında bunların arkasını toplasın daha iyi.

Mariano tarzı bekleri daha çok beğeniyorum. 28-29 yaşında mariano kalitesinde birini tercih ederim. Öyle birini bulsaydik keşke

30 milyon Euro'dan asagi satılmamalı deniliyordu bir mac kotu oynayınca hemen vasat oyuncu denilmiş. Bugun butun takim kotuydu, Muslera'yada 4 top geldi 4'unude iceri aldi. Tek tek butun oyuncuları eleştirmenin pek anlamı yok bence.

Lan oglum bir kerede kalecinin üstüne allah ne verdiyse deyip abanma şu toplara

3-4 maç düzgün oynayan sapıtıyor havalara giriyor hemen. Lan oğlum kendine gel daha sezon başında neler deniyordu sana, hemen ben oldum havasına girmişsin. Yemin ediyorum tiksindim dünkü maçtaki laubali ve aptalca hareketlerinden

15 Verena, Boeyi aliyor
IMG_20230325_171033.webp

15 yeterli üstü hayal olur orta kesebilse 15 az kalırdı ama gayet iyi miktar

Geri
Üst Alt