#93 Sacha Boey

biraz sevin be adam bi tepki ver

nasıl bu kadar tepkisiz kalıyor anlamıyorum sadece bu da değil hep böyle

Defansif dsiplini ve atletizmi ile dikkat çeken bir bir bek. Hiçbir zaman hücum yönü yüksek biri olamayacak. Tek eksiği kötü orta yapması değil; pas kalitesi, dar alanda dripling özelliği ve çevre kontrolü de ortalamayı zar zor tutturuyor...

Bu profilde bir oyuncuya da kimse 20-30 milyon vermez. Çift haneli bir teklif gelirse gönderilir. 5 büyük ligden sağlam bir teklif alırsa, bağlasan tutamazsın zaten...

Hala bir umut hucuum performansını artırmasını bekliyorum rashica veya boeyden bir tanesi son topları iyi kullanabilse sağ kanadimiz herkesi felç edecek.. Bu şekilde kısır bir döngü yasiyoruz

şampiyonluk yolunda her futbolcumuza ihtiyacımız var
bi maç iyi oynayınca voheeyyy öbür maç kötü oynayınca tü kaka
olmaz

ekibimizde bizden iyi kulübe transfer yapabilecek 2-3 adamdan biri. kıymeti bilinmeli

boey'i hücumu zayıf, temposu yüksek bir bek olarak kabul etmek doğru olur gibi. savunması geçen sene sallanıyordu ama bu sene gayet iyi.

temposu sayesinde zaman zaman hücum da iş yaptığı da oluyor ama iş pas, dribling, orta gibi ince işlere gelince sıkıntı yaşıyor

önünde oynayan adam biraz daha yaratıcı olmalı ki o kanat gözlerimize işkence yapmasın.

Sacha Boey: “Marsilya ile deplasmanda oynadığımız maç öncesinde tek bir antrenmanım yoktu. Takımla beraber deplasmana gittim, maçtan bir gün önce Fatih Terim ilk 11 başlayacağımı söyledi. 45 dakika oynayabilecek durumdaydım. İlk yarı sonunda oyundan çıkacaktım.”

Boey: “İlk yarı sonunda Fatih Terim “iyi gidiyorsun, devam edeceksin.” dedi. Fatih Terim, çok büyük bir hoca, haliyle tamam dedim. 60. Dakikada çıkacaktım, bir sprint attım ve tekrar sakatlandım. Daha sonra Beşiktaş maçında benzer bir durum yaşandı. Tedavi için Fransa’ya döndüm.”

20230402_153036.webp

Son maç hariç istatistikleri. Hücumda çöp muamelesi yapılması acayip. Neyse ki defansına sallayacak kadar kafayı yemedi henüz kimse.

Taş gibi dengeli bek kazandık resmen. Önceden birebirlerde korkardım ama artık güven vermeye başladı. Tecrübe vöyle bişey olsa gerek

Geri
Üst Alt