#93 Sacha Boey

kötü hali çekilmiyor

Şuan Fransa milli takımında Psg ile anlaştı.Kafası oralarda sahada değil asla.Ayakları yere basarsa iyi okut bence Kayseri maçında dubois ile başlarsak kulübede ayakları yere basar

Orta açma konusunda Sabri ile yarışır herhalde.

Daha doğrusu orta açamama.

1-2 mac yedege cekip yerine Dubois'a sans vermek lazim. Adam özlemistir kendi bölgesinde oynamayi.

Her maç neredeyse 30 tana orta deniyor, yarısı rakipten dönüyor diğer yarısı da alakasız yerlere atıyor topları.
İsabetli orta yaptığı oldukça nadirdir ve bence de şansa yapıyordur.
Hiç orta çakılmadığı çok belli.
Evet hızlı ve ikililerde çok başarılı ama Galatasaray sağ beki orta yapmasını bilir.
Orta yapma konusunda Sabri ile kesin yarışır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Form düsüklügü olacakti tabiki cünkü sezonun ilk macindan bu yana yüksek performans’la oynadi

En azindan 1 macta dinlendirmek gerekiyor

karar mekanizmasında sorun var onu düzeltirse çok daha iyi olacak

Önündeki Zaniolo ve solundaki Kaan'ın da etkisi ile onun bölgesini resmen maden gibi işlediler, hemen hemen her uzun pas tehlike oldu, arkasına atılan topların sayısını sayamadım. Ama bunda payının minimal olduğunu düşünüyorum zira partnerleri oldukça kötüydü. Bana göre eleştirilecek son adam olabilir, her maç üst düzey enerji koyuyor sahaya, çoğu zaman yaptığı dribblingler ile takımı ileri taşıyor, yaptığı bindirmelerle oyunun geniş alana yayılmasında rol oynuyor. İkili mücadelelerde oldukça başarılı. Dolayısı ile bizim ayarımızda bir takım için bulunabilecek en iyi seçenek diyebilirim. Hücum aksiyonlarını bitirme anlamında tabiki oldukça zayıf ama artık o kadarına da birşey diyemiyorum, zira onca faydasının yanında bu kabullenilebilir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2-3 mactir kötü.
Normal ama hep ara hep ara. Umarim bu hafta son

Orta (paslari yine iyi diyebiliriz) ve sutlari kotu abi. Sutlar sert buna laf yok zaman zaman direkleri dovsede hatali vurus tercihi yapiyor. Ayak disini hic kullanmiyor ve sutlar genelde kalecilerin ustune.

Bunun disinda, su siralar kotu gozukmesinin sebebi genel takim savunmamizda yatiyor tek Boey degil problem. Son olarak, kademe kalitesi ortalama. Bunu da toparlamali. Teknik oyunculara karsi cok etkisiz kaliyor diyebilirim detay vermek adina. Bunlarin disinda, iyi bir Boey takima buyuk guc katiyor gerek ofansif gecislerde gerekse geri donuslerde. Dikine oynamasi guzel bir aliskanlik devam Aslan.

Usta orta acma konusunda daha iyi olmiyacaksan o vakit topla sifira in ve yerden ceza sahasina sert paslar gönder. Yoksa bu sekilde bosuna orta kesiyorsun daha kötüsü bundan dolayi da kontra yiyebiliyoruz

Okan hoca burda neden birsey yapmiyor anlamiyorum. Belli adam orta kesmede sabri gibi birsey yapma orta yerden kes toplari demek cok bu zor?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazimcanla boey çok kötüydü son maç.Boey son 4 maçtır berbat kesinlikle dubua 11 e alınmalı

Orta açmakta bir meziyet. Fenerde kadroya giremeyen alıoski kac haftadır yok adam ilk maçında kac tane başarılı orta açtı boey tamam kafaya orta ac demiyoruz da tehlikeli yere orta açsan olur.

Geri
Üst Alt