#93 Sacha Boey

Nelsson ve Boey bu maç çok kötüydü. Arada olur öyle.

Genelde yetişirim diye rakip ile arasına hızlı hücum kontrası için mesafe koyuyor lakin, rakibi gördün artık dinamik bir takım. Yahu yaldır yaldır kanadı felç ettiler, dikkat ettim rakiple arasına hala mesafe koyuyor. Reisin içinde alev topu var ama sakin olması lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 forvetin biri sola kaydı 5 in sol kanadı da soldaydı.Yunus geriye gelemeyince nelson yardıma gitti hepsi tehlike oldu.Neyse ders olsun nazar olsun.Rakip yarıştığında farkını belli ediyor ama rakipler şimşek gibi hızlıca ikiye 1 yapıp içeri kestiler hiç oyalanma boeye yakalanma olayına girmediler

Çok kez 2'ye 1 kaldı bu arada rakibin sol beki maçı bizim yarı sahada oynadı resmen, Yunus bugün çok iyiydi ama defansif olarak sıkıntılı hep.

Maç içinde sövdüm ama sonra baktım 10 da 10 ikili mücadeleyi görünce şaşırdım demek ki seni çok yalnız bıraktılar diye harap oldun kral affet küfür için :asd:

Moldeliler hacemat ettiyse UCL'de yandık. Bir de bu adam nasıl her gün idmandan sonra iki saat orta çalıyormuş gram ilerleme yok. Auta Sabri vari orta kesiyor. Çalışmasa da olur yani diğer iyi olan özelliklerini sivriltsin bari.

Suni çim ve moldenin hızlı oyunu boeyi bile ne hallere dusurdu

Aslinda hazirlik maclarimizi molde vb hizli hücum edebilen takimlara karsi yapmaliydik sezon basinda

boey'i bile kötü gösterdiğimiz bir maçı kazandık

tanrı almamızı istiyor diyelim

Nelsson kadar pas hatası yaptı gibi.

Bir de gariptirki ligde kimseye geçilmeyen adam, hız olarak Moldelilere göre yavaş kaldı.

Rakip 1.5x iken biz 1x ile oynuyor gibiydik.

Nelsson kadar pas hatası yaptı gibi.

Bir de gariptirki ligde kimseye geçilmeyen adam, hız olarak Moldelilere göre yavaş kaldı.

Rakip 1.5x iken biz 1x ile oynuyor gibiydik.
Zemine alışkın olmadığımız için oldu o muhtemelen. Krampon seçimi bile farklı o zeminin. Linnes bize gelmeden önce bu sahada uçak gibi görünüyordu mesela :) Buradaki maçta göreceğiz gerçekten hızlılar mı değiller mi.

Zemine alışkın olmadığımız için oldu o muhtemelen. Krampon seçimi bile farklı o zeminin. Linnes bize gelmeden önce bu sahada uçak gibi görünüyordu mesela :) Buradaki maçta göreceğiz gerçekten hızlılar mı değiller mi.
Kesinlikle sahayla ekstra bir uyumları vardı, zaten topu alan dribbling yapıyordu sürekli ya da terse çekiyordu ve tutamıyorduk :asd:

Geri
Üst Alt