#93 Sacha Boey

Böyle oynarsa sözlesme uzatmazsa sasirmam. Sezon sonu tek senesi kaliyor diye menajeri gaz verir ve ucuza transfer etmeye calisir ve öylece iyi komisyon koparir.

Bence devre arasi gidebilir. O dönem bizim icin baya iyi para kazanmak icin son dönem olur. Yazin tek senesi kalmisken 12-13 anca verirler.

Keske transferleri yapmadan adama 1,3-1,4 falan verip, 25 civari serbest kalma maddesiyle sözlesme imzalatsaydik. O dönemde dagitilan maaslari görmemis olurdu ve o rakami kabul ederdi diye düsünüyorum.

Burak’ın Kopenhag frekansı gibi unutulmayacak frekans bu da

Sozlesmesi uzatilmazsa Ribery'den sonraki en büyük kayibimiz olacak. Boey'i 12 milyona falan satmak ahmaklıktır.

CL'yi ya da avrupa serüvenini kurtardı diyebiliriz belki ilk maçtan.

adam maça çıktımı tamamen kafası maç içinde - düşüş falan hiç olmuyor. O huyunu çok seviyorum.

daha öncede yazdım - bu performansı gösterirse avrupa maçlarına - yazın çok net teklifler alacaktır.

Takımda ayakta duran tek oyuncu, diğerleri sapır sapır dökülüyor ikinci yarıda

20 falan komik rakamlar bence bu adam için de direkt trden çok yüksek bonservisli adam alınmıyor

galibiyet alamadigimiz icin üzgünüm herkes gibi fakat boeyin sampiyonlar liginde böyle güzel bir gol atmasi her acidan muhtesem. mutlaka dikkat cekecektir

helal ulan sana

aldığın her kuruşun sonuna kadar helal olsun

daha iyisi yok

Geri
Üst Alt