#93 Sacha Boey

Galatasaray tarihinin f/p anlamında gelmiş geçmiş en iyi transferi. Torrent gerizekalısı topçu falan değil demişti diye hatırlıyorum Boey için, hey gidi.
Herkes bu adamın geçen sene kadro dışı kalınca çalışarak bu seviyeye geldiğini zannediyor ama bu adam ilk geldiği zamanlarda bile yaşına göre gayet üst düzey oynuyordu. Elmas'ın prensi torrent adamın 1 sezonunu çaldı.

bu sene son senemiz olacakmış gibi görünüyor. umarım beklentinin üzerinde bir rakama satarız. özellikle manchester maçlarında parlarsa EPL takımları ocak ayından sıraya girer.

Sarı kırmızı gözlüğü çıkartıyorum yinede Avrupa'da bunun üstünde Adam göremiyorum.
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Torrent utanıyor mudur acaba

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images (83).webp

Şiir gibi oynadı yine aslan. Tek başına bütün kanadı hatta zaman zaman da sağ stoperi savundu. Merak ettiğim konuysa şu: Bir takımda kondisyonu bu şekilde olan bir oyuncu varken takımın çoğunluğu niye dökülüyor? Bu adamlar aynı antrenmanı yapmıyor mu? Yoksa Boey kondisyonunu bireysel antrenörle mi kazanıyor?

Buldum pozisyonu. Boey'i övmek için müthiş tabii ama 15 saniyede şu topu kapamamak üzerine çok konuşulması ve analiz edilmesi gereken alarm verici bir durum. Hoş, bizim analiz filan yaptığımıza da zerre inanmıyorum ya o ayrı konu.

Herkes bu adamın geçen sene kadro dışı kalınca çalışarak bu seviyeye geldiğini zannediyor ama bu adam ilk geldiği zamanlarda bile yaşına göre gayet üst düzey oynuyordu. Elmas'ın prensi torrent adamın 1 sezonunu çaldı.
Çalışarak geldi tabiki. İlk geldiği sezon Trezeguet duman etmişti TS maçında. Çalıştı kendini futbola odakladı ve iki senedir paket ediyor Trezeguet’i

Geri
Üst Alt