#93 Sacha Boey

Maçın başında Höjlund tarafından toz yutturuldu, iki defa Rashford'ın çizgiye inip içeri top vermesine izin verdi, bir defa da Garnacho tarafından ceza sahasında pazara yollandı ama onun dışında defansif olarak iyiydi. İleride de iyi bindirmeleri oldu, prese epey katkı verdi fakat iki defa bizi gol pozisyonuna sokabilecekken topu yanlış kullandı. Yine de seviye olarak sırıtmayan sayılı adamlardandı

Ocakta satılırsa 4-5 milyon verip Valentin Gendley için lecce kapısı çalınmalı. Yerini doldurur mu bilemem ama en azından benzer profile gideriz.

Kalan parayla da thuramı kandırmaya çalışmak gerek.

Hala fransa milli takimina secilmedi mi? Secilmezse deşampin 7 sulailesini..

@Ligue1_Turkce
BİLGİ | Deschamps’nın yarın açıklayacağı Fransa Milli Takım 🇫🇷kadrosunda yurtdışında dikkat çekici performanslara imza atan Malo Gusto ve Sacha Boey ikilisinin yer alması beklenmiyor.

Bu bölgede Pavard, Jonathan Clauss & Kounde gibi isimler olması bekleniyor. (via Le Parisien)

Şerefsiz deşamp. Insallah butun golleri sag kanattan yersiniz

Kontrata ikna olması için Erden ağabeyin sihir yapması ya da kendisinin forumdaki herkesten daha büyük Cimbomlu olması gerekir

Keşke stoperler veya bekler normallerinin tersi ayaklı olsaydı. Hücum yönünden eşite yakınlar ama daha çok da bekler bazında defansif yönden sağ taraf aşırı ağır basıyor...

Gerçi Sacha bir de sol ayaklı olsaydı çoktan satılmış olurdu; solak Sacha' ya 50-60 milyon değer biçmekte beis görmem...

Bizimkisi namaz kılıyor diye seçmezler diyorum. Gerçi faal musluman futbolcu var mı milli takımlarında bilmiyorum.

Alakasi yok boyle dinsel kuruntulara da gerek yok. Boey dun bir bugun iki. Biraz daha zaman alabilir. Bu birazda menajerler ile ilgili. Elbet girecektir.

En elzem olanın sözleşme yenilmesi olduğunu düşünüyorum.

Bakalım ne karar verecek...

Bizimkisi namaz kılıyor diye seçmezler diyorum. Gerçi faal musluman futbolcu var mı milli takımlarında bilmiyorum.
  • Karim Benzema
  • Franck Ribery
  • Ngolo Kante
  • Benjamin Mendy
  • Paul Pogba
  • Nabil Fekir
  • Ibrahima Konate
  • Youssouf Fofana
  • Mousa Sissoko
  • Ousmane Dembele
ilk etapta aklıma gelenler, tabii bunlardan faal pek kalmadı ama kadro açıklansın onlara da bakarız

Ne alaka yav, kac tane musluman futbolcu var milli takimlarinda. Fransanin yarisi musluman olmus zaten, geciniz o tarz seyleri..

Doğru profil bek oyuncusu budur. Mıymıntı oyun kurucu(!) bek oyuncularından nefret ediyorum. Boey gitse bile yerine alınması gereken profil aynı olmalı. Keşke klonlayıp sol beke de koyabilsek.

Boşver kankim orası menajerlerin çiftliği olmuş. Stoperle oynamaya devam etsinler sağbekte. Senin hakettiğinin herkes farkında

IMG_8277.webp

Bu adamın performansı düşerse Deschampsi Nice’nin köylerine kadar kovalarım.

Çağrılmaması daha iyi bir süre daha. Zaten fazla maç oynuyor yorulmasın . Tam satmadan önce çağırsınlar.

Geri
Üst Alt