#93 Sacha Boey

"Galatasaray'da oynadığım için seçilemiyorum" kafasına girmez umarım. Keza Torreira da bize geldikten sonra ilk kez milli takıma seçilmedi.

DK'da da sure almadi Torreira, bu bizimle alakali degil, Hoca'sinin tercihi. Zaten yeni toparliyor, sakatliktan yeni cikti. Bu sekilde devam ederse o da cagirilacaktir.

"Galatasaray'da oynadığım için seçilemiyorum" kafasına girmez umarım. Keza Torreira da bize geldikten sonra ilk kez milli takıma seçilmedi.

Uruguay'ın genç hocasının halt yemesi.
Muslera'yı da oynatmadı it herif, Tabarez olsaydı ikisini de oynatırdı. Muslera oynasaydı Dünya Kupalarında en fazla forma giymiş kaleci olacaktı.

16 maçları bulunan Neuer ile Muslera 18 maç ile rekoru elinde tutan Taffarel ve Maier'i geçeceklerdi son turnuvada. Neuer gruplarda 3 maç oynadığı için 19 maç ile yeni rekor sahibi oldu. Muslera da bu rekora paydaş olabilirdi hatta gruptan çıkan Uruguay'da yer alsaydı 20 maç ile Neuer'i de geçip rekorun tek sahibi olabilirdi.

Kaçamazsın kanks :D Dünkü açtığın konudan sonra hemen bugün Milli Takım'a alınmadı.İstanbul'a ben yakınlarda biletimi alayım :D Şile Ormanlar'ı seni bekler kanks yav :D
El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış.

1696514037654.gif

Bu adam menopozo girerse iflahını Deschamps !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rashicayı topçu gibi gösterip 5.5a çebiye çakmak hangi seviye aslanım?

Geri
Üst Alt