#93 Sacha Boey

şu çizgi bildirmelerinde ceza sahasında doğru oyuncuyu bir bulabilseydi sadece dün 2 3 asisti olabilirdi

Burada müthiş getirdi ama arka direğe kesebilse ah ah
Ekli dosyayı görüntüle 226906
acele etti acele. çıkardığı yerde bir allahın kulu yok. iki rakipte 3 mt gerinde in çizgiye içeride 2 ye 1 fazlayız zaten.

bi iki pozisyon daha var böyle. en büyük eksikliği bu. ceza saha içerisinde atamıyoruz basiti göremiyoruz. rakip böyle 2 gol attı bize. topu sadece doğru kullanarak. daha da atabilirdi. üst liglerde mücadele etmenin avantajı bu işte.

Sağ kanadı otoban etti, bence dinamizm anlamında en iyi maçını çıkarmış olabilir ancak her zamanki gibi son tercihleri sıkıntılı. Onları bir gün aşacak ve sayılı sağ bekler arasına girecek.

Hücumu olsa zaten dünyanın en iyi beki olur bence bundan fazla ne yapacak adam bilmiyorum. Top kontrolleri ve pas kalitesini de inanılmaz geliştirdi ama 3.bölgede aklı duruyor biraz.

Hücumu olsa zaten dünyanın en iyi beki olur bence bundan fazla ne yapacak adam bilmiyorum. Top kontrolleri ve pas kalitesini de inanılmaz geliştirdi ama 3.bölgede aklı duruyor biraz.
Hocam ben gelişebileceğini düşünüyorum hücumda da. Yani belki öyle adrese teslim ortalar yapamayacak hiçbir zaman ama pas tercihleri gelişmeye açık.

Hücumda son işi yapamıyor sadece çalım falan da atmaya başladı adam

Pendik maçında erken koparırsak ilk çıkan olmalı maçta. Dün boey bile yoruldu

Boey, Torreira, Icardi... Bu 3 isim senede 45-50 maç bandını bulmalı, 3'üde ikamesiz ve vazgeçilmez statüde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. ve 2. bölgede müthiş 3. bölgede sıfır.

Daha kasım ayı sonunda 2000 dakikayı geçmiş oynama süresi.

Kalırsa hücumu bizde gelişir, kalmazsa gittiği yerde sorun yaratabilir biraz.

Ama bundan ziyade fevkalâdenin fevkinde bir çocuk. 30 altına satarsak üzülürüm, 25 altına satarsak çok üzülürüm, 20 altına giderse de kahrolurum.

Aralık ayına yeni girdik daha ve Boey 2160 dk süre almış. Kadro içinde alternatifi de yok ve her maç 90 dk oynuyor. Sadece milli aralarda dinlenebildi. Acil bir rotasyon gerekiyor çünkü Boey'in dahi ManU maçının son 15 dakikasında epey zorlandığını gördüm. Savunmadaki güveni ve temposu ile kompanse edilemeyecek bir isim bizim için, zorlu ve sert geçecek bu ayki fikstürde en azından pendik maçı için dinlendirmek şart.

İnşallah united sağlam rakama alır bizden. Atletizm olarak fevkalede, fiziksel olarak kolay yıkılmayan, kendini geliştiren oyuncu fakat hücum tarafı bizim gibi devamlı atak yapan takımlar için son derece etkisiz. O yüzden sağlam para gelecekse çok da üzülmem açıkçası.

bu adamin yerine oynayabilecek bir oyuncumuz yok. devre arasi bir seyler yapilmali.

Geri
Üst Alt