#93 Sacha Boey

Lan tabi zor bulunur her sag bekimiz bayerne yollamiyoruz sonucta.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Burada çok büyük işler başardın umarım şans hep yanında olur uzun yıllar dünya futboluna damga vurursun kendine iyi bak boey 😭

30 m bons.
hemen bir sakatlık. sezonu kapatır.
yeni sezona umutla başlama ama bayern'in 60 m euroya aldığı yeni sağ beki.
boey moral bozulması.
octoberfestten sonra müslümanlık duygu patlaması.
seneye bu zamanlar bedelsiz kiralık gs'a dönüş.
sezon sonu 3 m bons gs'da :/

1 sene gidecek gelecek total kar 27 m eur:d

bu o evladı bayern'in gruplarda gasp ettiği 4 puanın ilahi mecrada en güzel karşılığı bu şekilde olurdu.

İlk geldiği sezon boş geçti deniyor ama kesinlikle katılmıyorum özellikle marsilya deplasmanı, barca maçları ve torrent dönemindeki 3-5 kötü maçı hariç fiziksel olarak rakiplerini hep sindirdi. Tabii bu seviyede değildi ama atletik olarak üstün bir oyuncu olduğu net belliydi ilk geldiğinde de. Prime luyindamaya benzetmiştim hatta rakibi ezme, sindirme konusunda.

30 m bizden çıkış. Bayern etkisi + fransa milli de oldu mu 70-80'i bulur piyasa değeri 1.5 sene içinde.

İnşallah bir gün yıllar sonra bile olsa tekrar yollarımız kesişir..

Kazandırdığı para da önemli ama biz zaten seviyorduk bu adamı

Adam gibi geldi adam gibi oynadı adam gibi ayrıldı

Yolun açık olsun güzel insan
ya ne güzel adam değil mi ya.

ancak karalar bağlamak yersiz, diğer arkadaşlara söylüyorum bunu.

benim hatırladığım, gs'ın ilk transfer haberi çıktığı andan itibaren "nereden buldular bunu yaa" -fb anelka'yı almıştı- diyip de bizden sonra hayvani devam eden tek topçu ribery idi. -anelka'nın bonusu.

ancak kendisi ligin içinden geçti ve seviyesini belli etti.

bak marcao'su, ndiae'si rekor bedellere gitmiştir ama hepsi zıçtı sonrasında. ribery w-class oldu.

boey de w-class olabilecek ışığı veriyor. ancak ribery gibi bize 0 kazandırarak değil, 119 yıllık gs tarihinin en kar ettiren oyuncusu olarak gidiyor.

yolu açık olsun.

Son 1.5 sezonda unutulmayacak acayip işler yaptı. Çalışkan, problemsiz, her maç 90 dakika oynamasına rağmen sakatlanmadan muhteşem katkı verdi. Üstelik hem maaşı ve bonserviside neredeyse bedavaydı. Gs tarihinin açık ara en iyi sağ bek performansını gösterdi. Yerini doldurmak çok zor olacak.

Bundan sonra da Galatasaray taraftarı hep yanında, arkanda. Yüreğimize ismini altın harflerle yazdırdın, yürüyedur Aslanım.:cry::cry:

İlk geldiğinde ali koçun bunun menajerini azarlayışı vardı
Bize geitrdiğin adamlara bak 1 milyona adamlara getirdiğine bak diye
Efsane bi olaydır
Bu herif asrın loser'i.

Şansa ultra zengin ailenin içine doğmasa sokaklarda sürünürdü herhal.

IMG_4013.webp

Ağliyacam.

Geri
Üst Alt