Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senaya gerçekten tuhaf bir adam, ikili mücadelee kazanma başarısı, defansif aksiyonları filan Boey in Barış Alper in filan daha ilerisinde
Hepimize kapağı taktı. Çırpınmayalım
110'lu sayfalara dönmeyin.1 halt olmayacağı uzaydan dahi görülebilen 1 sporcu
110'lu sayfalara dönmeyin.
Kesinlikle bilmiyormuşsun AdaşımGönderin gitsin. U17 deki ali bundan daha verimli oynamazsa ben hiçbirşey bilmiyorum.

1 halt olmayacağı uzaydan dahi görülebilen 1 sporcu

bu gibi saçma topçular yüzünden insanın yabancı sınırına sıcak bakası gelior. boey şabanının a takımda 2 maç sağa sola koştu diye taraftarın sevgilisi olduğunu gören gençler elbette ki kaçar.

Gönderin gitsin. U17 deki ali bundan daha verimli oynamazsa ben hiçbirşey bilmiyorum.

Kotu mu denmişKötüyken iyi mi denecekti goygoy değilse tuhaf yorumlar şimdi böyle oynayan bir adama kötü demek kadar saçma bir beklenti ne diyelim 3 yıl sonra Boey ele ayağa düşerse neler denmiş diye bugün iyi denilenlere de sallamak lazım bu mantıkla
Aynen hayatımın en büyük yanılgısı...Kesinlikle bilmiyormuşsun Adaşım![]()
"Defansa girdiği ters kademeleri."İşte tüm anafikir burada yatıyor.kesinlikle katılıyorum ;sprinter olmasından çok ters kademeye girmesi vede hücüm oyuncusunun önünde zebella gibi durması inanılmaz güven teşkil ediyordu.Umarım tüm sağbeklerimiz bu şekilde olur ve bundan ders alırlar.Boey'i kim yetiştirdiyse tüm hakkımız helali hoş olsun.İşte buna fundamental diyoruz.Büyük para kazandırmadan gitmiş olsaydı da anılarımızda müstesna bir yer edinecekti mü'min kareşimiz. Yürüyen-koşan takım ruhu gibiydi adeta. Özellikle defansta girdiği ters kademeleri çok arayacağız. Allah başarılarını daim eylesin, daha da artırsın...
Bayern' i çocukluğumda çok severdim nedense. Sonra Almanya' da haksız rekabet gibi gördüğümden olacak, hep rakiplerini tuttum. Şimdi Bayern' i tutmak için geçerli bir gerekçem var...