#93 Sacha Boey

Vincent Kompany is a fan of Sacha Boey and had tried twice to sign him for Burnley. After a complicated first 6 months in Munich, Boey could now become a more important member of the squad at right-back under Kompany @altobelli13 @cfbayern

Vincent Kompany, Sacha Boey'u beğeniyor ve onu daha önce Burnley'e transfer etmek için iki kez girişimde bulunmuştu. Münih'te zorlu bir ilk 6 ayın ardından Boey, Kompany yönetiminde artık sağ bek rotasyonunda takımın önemli bir parçası olabilir.

Son düzenleme:

Olum seni biz abi yaptık lan

Hemen herseyi yanlis yere cekmeyin yav. Söylentiler vardi oda ona göre hareket etmistir. Zaten cokta önemli sanki, indirmissin 30m€ nerde oynuyorsa oynasin.

Herif bize 30 milyon Euro kazandirdi, halen ozledik bize gel falan komik. Türk olsa hadi diycem de, elin Fildisi asilli Fransizindan ne bekliyoruz?

Adam haklı.

Keşke ben de Almanya'da doğsaydım da Bayern taraftarı olsaydım.

Sorsalar ister miydim bu ülkedeki futbol yüzünden zevkimin içine zıçılsın.

Adam Bayern’e transfer olmuş ve orada henüz kendini gösterememiş belki psikolojik bir sıkıntı da yani henüz yerini garantilememiş olmanın etkisinde… biri gelmiş come back to Galatasaray diyor. Ne demesini bekliyorsunuz ? Boey saygı duyulması gereken ve bir kariyer planı olan oyuncu. Buraya geri gelmek onun isteyeceği en son şey olabilir, 30+ yaşına kadar. Başarılar kendisine. Bize muazzam bir para kazandırdı ve oynadığı her maçta elinden gelenin oldukça fazlasını verdi. Buradaki misyonunu başarıyla tamamladı. İlerde belki farklı bir rol alabilir.

aslanım benim
kaç kurtar kendını
düşmanlarına kim min je girsin

Screenshot Capture - 2024-07-24 - 21-01-29.webp

Şu sıralar Audi Cup'da Tottenham karşısında sahada. Karşısında bizle bir ara adı geçen Djed Spence oynuyor.

Geri
Üst Alt