Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Galatasaray'a dön" diyen taraftarı gülüp kibarca geçiştirmek yerine kafasını gözünü sallayıp "No" dediği andan itibaren kendisiyle tüm gönül bağımı sonlandırmış bulunmaktayım.
Seni biz abi yaptık lan!
Öyle hareketlere gerek yok bence. Gülerek "Belki bir gün..." de geç. Ya da hiçbişe deme. Sanki burada başına bir iş getirmişler de kendini zor kurtarmışsın gibi "no!!!" demeye ne gerek var?Ben şu fanatik GS'li halimle GS'den Bayern'e gittikten yarım sezon sonra, o yarım sezonu da sakatlıkla geçirmişken, bir GS taraftarı Bayern antrenmanına gelip bana GS'ye dönsene deseydi... "No" demezdim, "has... oradan ne dönmesi amk, daha yeni geldik" derdim... Adam no dedi diye kızacak ne var anlamadım...
Bu hatayı biz 2014’de de yaptık Bruma, Telles gibi isimlere para bağladık. Hadi o ikisi o dönemin en yetenekli görülen gençleriydi. Şimdi ikisinin potansiyelli olup olmadıkları bile tartışmalı.Bir oyuncudan 2 oyuncu çıktı.2 oyuncudan 5 oyuncu çıkarsa ne diyeceksinAmortisman yatırımı yaptın.Cope atmadım ki?
Nelsonda hatamı yaptık.Trabzon Sorlothts hatamı yaptı.Btuma Telles demişsin ikisindende para kaybetmedik ki.Bence ülkeden ligten ziyade iyi kötü futbolcu var karakterli karaktersiz futbolcu var bence genelleme yanlış.bence egrisiyle dogrusuyla yönetimin yaptığı hamlelere zaman vermek gerekiyor jelertte gsbrieldr çıktıkları maçlarda gönlümüzü gözümüzü oksarlarsa verilen bonservisler batmaz ama mevcudiyette 3 milyon alipta yatanlar gibi davranırlar sa feci batar ozaman konisulur.Saygi duyup beklemek gerekiyor.Bu hatayı biz 2014’de de yaptık Bruma, Telles gibi isimlere para bağladık. Hadi o ikisi o dönemin en yetenekli görülen gençleriydi. Şimdi ikisinin potansiyelli olup olmadıkları bile tartışmalı.
Bizim mevcut ekonomik şartlarda 2 oyuncuya 20-30 bağlama şansımız yok. Bağlıyorsak da bize seviye atlatabilecek hamleler olmalı.
Muhalefet etmek istemiyorum ama kuzey avrupa’dan ve championship’ten 2 oyuncuyu 11-18 milyon verilmez. EPL takımları falan verir ama senin böyle lüksün olamaz. Oyunculara diyecek sözüm yok ama bu maliyetlere transfer yapmak marifet değil.
Dursun Özbek için marifet bence.Bu hatayı biz 2014’de de yaptık Bruma, Telles gibi isimlere para bağladık. Hadi o ikisi o dönemin en yetenekli görülen gençleriydi. Şimdi ikisinin potansiyelli olup olmadıkları bile tartışmalı.
Bizim mevcut ekonomik şartlarda 2 oyuncuya 20-30 bağlama şansımız yok. Bağlıyorsak da bize seviye atlatabilecek hamleler olmalı.
Muhalefet etmek istemiyorum ama kuzey avrupa’dan ve championship’ten 2 oyuncuyu 11-18 milyon verilmez. EPL takımları falan verir ama senin böyle lüksün olamaz. Oyunculara diyecek sözüm yok ama bu maliyetlere transfer yapmak marifet değil.
Nelsonda hatamı yaptık.Trabzon Sorlothts hatamı yaptı.Btuma Telles demişsin ikisindende para kaybetmedik ki.Bence ülkeden ligten ziyade iyi kötü futbolcu var karakterli karaktersiz futbolcu var bence genelleme yanlış.bence egrisiyle dogrusuyla yönetimin yaptığı hamlelere zaman vermek gerekiyor jelertte gsbrieldr çıktıkları maçlarda gönlümüzü gözümüzü oksarlarsa verilen bonservisler batmaz ama mevcudiyette 3 milyon alipta yatanlar gibi davranırlar sa feci batar ozaman konisulur.Saygi duyup beklemek gerekiyor.
Haklı tarafın varda çok geciktin hemde çok.oyle.Gittigin hangi topçu 5-6 likti.Gueueyi bile alamadın.Bir gerçek dünya var birde sanal.8 numaraya verilen parayı çok diyenler 5-10 bandında bu tarz bir oyuncu onerebilirlermi ki onerseler bile oynayan topcuyu kulubu verirmi?Suasamaya fiyatı bırakıp jelerttende gabrieldende zevk almaya bakacagizNelsson’da benzerdi. Para kazanılabilecek bir transfer değildi. Jelert’te benzer. Bence bu özelliklerle şapkadan tavşan da çıkarsa 15’ten fazlaya satılmaz. Belki performansıyla seni üzmez ama seviye de atlatmaz. Linnes bize 24 yaşında geldi. Üzmedi, elinden geldiğinin en iyisini verdi, sağda da solda da çabaladı. 2 milyon’a geldi. Kimsenin gözüne batmadı.
5-6 verseydin Jelert’e performansı mutlu ederdi ama şimdi 10 m verip aldığımız bek bu mu baskısı oluşacaktır. Neyse oyunculara lafım yok, lafım para saçarak transfer yapmayı marifet sayanlara
adam clio'dan inip q8'e binmiş
gel tekrar clio'ya bin dersen gülüp yoh bea diyip kafa sallayabilir
ama içinde asla o clio'yu unutmaz zira araba sürmeyi bunda öğrenmiştir
birine sallayacaksak -ki sallayamıyoruz tapusu hala bizde- zaniolo isimli makarnaya sallayabiliriz
Evet biraz ayıp oldu. Full paket Megane diyelimHocam en azından Megane deseydin ayıp olmuyor mu Clio falan. Bazen RS olduğumuz da olmuştur hani.
Gönül bağı falan çok takılmamak lazım. Erden Başkan açıkladı işte, adam maça çıkmayı reddetmiş zamanında ne bağı? Profesyonel futbolcu bu lavuk, Icardi değil.

Allah çarpsın avatardaki fotoğrafı görür görmez bu bizim Memoli'dir dedim ben kanks yavdunya capinda bir sag bek
bu aksam hocam sokacakAllah çarpsın avatardaki fotoğrafı görür görmez bu bizim Memoli'dir dedim ben kanks yav![]()