#93 Sacha Boey

Bizden gittiğinden beri böyleydi zaten. Bayernde 2 senede 1 tane düzgün maçı yok.

Aşırı tutuktu ama oynadıkça eski özgüvenli haline döneceğinden kuşkum yok.

Juve maçı 11 inde Singo sağbek, Sallai sağ iç oynamalı; 4-3-3...

Daha Okan buruk idmanı yiyecek ne kadar geriler Allah bilir

lavuk bu haliyle singo ve sallaiyi kesemez 3.sağ bekimiz olacak okan hocanın dahiyane transferi.

Sezon sonuna ladar idare eder yollari ayiririz toparlaymazsa. Fazla ṣaapmamak lazim

Hazır görünmüyor, toparlaması için rehabilite edemeyiz. Önceliği bonservisi bizde olan Singo ve Sallai'ye vermeliyiz.

Geldiğinden bu yana sersemleşmiş bir tavır halinde görüyorum. Biraz hayal kırıklığı yaşıyor gibi vs. çok istekli görmedim açıkçası. Bakalım takıma ne kadar dahil olabilecek.

Daha önce bizde oynarken girdigi ikili mücadelelerin cogunu kazanan boey den eser kalmamis

Bayern de uzun süre yedek kaldigi icin ritim kaybetmis

Oynadikca toparlar büyük ihtimal ama boey’nin en önemli özelligi ayakta kalmasi ikili mücadele kazanmasi,bunlar olmayinca siradan bir sag bek görüntüsü verebilir

Bu adamin bizdeki son 1.5 yilini gelmis gecmis en iyi 3 sag bek performansi arasina koyarim tartismasiz..
Ama 2 mactir izledigim bizim biraktigimiz Boey degil net olarak..Umarim mac temposuyla falan toparlar lan bu adamin yaninda kimse duramazdi omuz omuzada eyupluler bile yikti yere

bu heriften umutlu olmak için bayerndeki halini izlememiş olmak gerekir

bayerndeki boey'i izleyen hiçkimse zaten transfer edilmesini istemezdi
boşa beklentiye girmeğa pek lüzum yok

Geri
Üst Alt