#93 Sacha Boey

Bayern’de Boey de bu maç estirdi gürledi diye bir tane maçın yok. Neyin tafrasındasın acaba senden kaç yaş büyük adama

Galiba abarti bir sevinc yapiyor Lemina , saka diye vuruyor mu ne sirtina mi artik neyse. Orda ufak bir triplesme.

Hallolmustur iceride ,buyutecek bir sey olarak bakmiyorum. Lemina da abartmis olabilir, golu atti macin adami falan oldu, dusunmeden abarti hareket yapmis olabilir bakinca.

Buyutulecek bir sey degil bence.

Basaksehir maçındaki performansi anfielde de ilk 11 çıkmasına yardımcı olabilir. Singo gibi bir canavara su an orta sahada daha cok ihtiyaç var gibi.

Basaksehir maçındaki performansi anfielde de ilk 11 çıkmasına yardımcı olabilir. Singo gibi bir canavara su an orta sahada daha cok ihtiyaç var gibi.
Davinsonun eksik olmasi bunu firsat + kumara donusturuyor ama singo o gobekte iyi fizik koyuyor ortaya. Biraz savruk topla isler yapiyor ama su ana kadar sivamadi

Davinsonun eksik olmasi bunu firsat + kumara donusturuyor ama singo o gobekte iyi fizik koyuyor ortaya. Biraz savruk topla isler yapiyor ama su ana kadar sivamadi
Basaksehir macinda deneme yapılabilir. Boey sag bek. Singo orta saha. Lemina stoper. 3 tane birlikte oynamaya alışkın olmayan oyuncu... Bence yakınlarına toreria sigorta diye konumlandirilabilir. Sag kanata bu durumda baris koyulur. Rakip temkinli oynasin diye.

Cok riskli maalesef okan buruk bu riski almayabilir. Singo sag bek lemina stoper olur. Orta saha Sara toreri ikilisi olur. 10 numara supheli. İlkay oynarsa takim cok yumuşak olur bence sallai daha verimli oynar deplasmanda rakibi sindirmek açısından. Ama muhtemelen ilkayi oynatır ve city maçının benzeri olur.
Ilkay cok temposuz cunku.

Basaksehir macinda deneme yapılabilir. Boey sag bek. Singo orta saha. Lemina stoper. 3 tane birlikte oynamaya alışkın olmayan oyuncu... Bence yakınlarına toreria sigorta diye konumlandirilabilir. Sag kanata bu durumda baris koyulur. Rakip temkinli oynasin diye.

Cok riskli maalesef okan buruk bu riski almayabilir. Singo sag bek lemina stoper olur. Orta saha Sara toreri ikilisi olur. 10 numara supheli. İlkay oynarsa takim cok yumuşak olur bence sallai daha verimli oynar deplasmanda rakibi sindirmek açısından. Ama muhtemelen ilkayi oynatır ve city maçının benzeri olur.
Ilkay cok temposuz cunku.
Coktan denenmesi gereken bir seydi bence. Singo stoperde hata cok yapiyor. Ortasahada daha rahat besbelli saga sola kosturunca daha iyi.

Lemina zaten stoperde deneyimsiz degil ve daha az yorulur. Gorecegiz. Milli araya kadar ilmik ilmik her seyi islemesi lazim hocanin hem lig hem cl maci icin

Sacha Boey: "Lemina benim kardeşim. Daha dikkatli olacağım. ❤️"

1773322640737.webp

ufak tefek ve çabucak çözülen krizlerin hastasıyız

ruh desen var, mücadele desen var, istek desen var, olmayacak seylere olacak diyebilecek cesaret var bu gencolarda.

olur böyle minor challenges

Lemina " aslında gelmene gerek yoktu, yeri geldiğinde ben de sağ bek oynuyorum" demiş. Haliyle Boey de alınmış. Lemina da " şaka yaptım şaka " demesine rağmen sırt çevirmiş

Normal ya olur böyle şeyler. Boey 2 sene boyunca Bayern'de kendisini çok yıprattı As oyuncu olmak için. Mental olarak çok sağlam değil haliyle. Tekrar kendini değerli hissetmeye başlıyor işte yavaş yavaş.

Geri
Üst Alt