#93 Sacha Boey

ben para verip almam

elimizde singo ve sallai ile devam ederim

sürekli transferle çözmeyelim işimizi

singoyu sallaiyi daha iyi hale getirip devam edelim bir zahmet

Singo yahut Sallai'ye cok iyi teklifler varsa anca o zaman alirim

BM 7-8 milyona bırakacaktır, başka ciddi talibi çıkacağını zannetmiyorum zira. Bizim yönetim de aç alıcı gibi davranmayacak anlaşılan.

Üçlüye dönülmeycekse Singo paketlenmeli; 25-30 a isteyecek kulüp çıkacak, kendisi de gitmek isteyecektir diye umuyorum. Stoper için yetersiz olduğunu herkes görüp kabullendi. Sağbek olarak ise Boey' i net önde görmeye devam ediyorum.

Sallai için ciddi teklifler geldiği söyleniyor. Çift haneli teklif gelirse gönderilmeli. Defansif bilinç ve yaş itibariyle Boey' i Sallai' ye de tercih ederim.

10+4 kuralı, Lemina' nın kalması, İcardi' nin kalması yönünde gelişmeler, stoper-orta saha-kanat ihtiyaçları filan derken, sağbek için birden fazla kontenjan harcamak doğru olmayacaktır. Sacha as, yerli yahut U23 yabancı yedek şeklinde sağbek rotasyonunu tamamlamak aklın yolu gibi duruyor.

Okan hocam sağ bekte sağ bek oynatmayı sevmez. Böyle lüxe gerek yok. Alın bi sol açık onu sağ bek yapar

Boey sonrasi cope atilan 50m unutulmamali. Sallai'nin eveim gecirmesi, Singo vahsisi, Boey'in donusu derken sagbek rotasyonu arsi alaya cikti. Biraz ayaklarimiz yere degsin. Boey kalsin, Sallai de kalsin. Singo topcunun tillahi, o yuzden iyi paraya satilmali.

1779038176597.webp

Anladım ya.

Bazı oyuncular hayalindeki maaşı alınca bir yerden sonra motivasyonunu yitiriyor.

Bizim 3 euroya Fransa'dan aldigimiz Boey nerede Bayern'e rekor bedelle giden Boey nerede...

Eski agresifliğinden eser kalmamış, topu alan rakibin üstüne ruh emici gibi çökerdi.

Geri
Üst Alt