#94 Cédric Bakambu

Kopenhag maçına Ziyech yetişmezse sağ da krala şans verilmesi doğru 1 tercih olabilir.

En başından beri güveniyorum Bakambu'ya bence çok daha fazla potansiyeli var. Valencia'nın 30 gol attığı ligde Bakambu'da çok fazla iş yapar sadece daha çok süre alması lazım.

bu zamana kadar süre aldığı maçlarda sıçanziydi admirim son 3-4 maçtır iyi gidiyor.
Ya yok olm gol atamadı sadece

1 maçta da gol atıcam diye pas vermedi

Icardi’nin son dönemdeki performansında zoraki süre verdik işte, zahmet oldu

Ya yok olm gol atamadı sadece

1 maçta da gol atıcam diye pas vermedi

Icardi’nin son dönemdeki performansında zoraki süre verdik işte, zahmet oldu
fiziki durumuda bir garipti şimdi yaldır yaldır

gol atamıdığı için göze battıydı baya devre arası gitmesini istiyordum neyseki iyi görünüyor şuan. arada os ve sol beke odaklanırız.

fiziki durumuda bir garipti şimdi yaldır yaldır

gol atamıdığı için göze battıydı baya devre arası gitmesini istiyordum neyseki iyi görünüyor şuan. arada os ve sol beke odaklanırız.
3 maçta 10-20 dk süre zoraki verilen adamı oynatmadan yerine almak saçma açıkçası

Icardi yürüse de sahada kalıyor 90 dk

Mücadele eden, savaşan her oyuncu şansı hak eder. Fiziksel olarak da geldiği döneme göre çok çok diri görünüyor. Oldukça da hareketli birisi zaten, Ziyech ve Mertens'in beslediği bir kadroda 90 dakika izleyelim artık şu adamı

Hadi Icardi’yi kesemiyorsun anladık. Lan bari mutlak gole ihtiyacın olan maçta kes Kerem’i, Bakambu-Icardi başla

Geri
Üst Alt