- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.943
- 4.693
by kral.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi toparladı lan adama süre vermiyordukgüzel toparladı devre arası fw transferinden kurtardı.
Futboldan anlıyorum ayağına yorumlar yapıyor işteNeyi toparladı lan adama süre vermiyorduk
Yedekler iş yapmıyor diye götten uydurma GSC kolpacılarının uydurduğu boş bir algı vardı sadece
bu zamana kadar süre aldığı maçlarda sıçanziydi admirim son 3-4 maçtır iyi gidiyor.Neyi toparladı lan adama süre vermiyorduk
Yedekler iş yapmıyor diye götten uydurma GSC kolpacılarının uydurduğu boş bir algı vardı sadece
Ya yok olm gol atamadı sadecebu zamana kadar süre aldığı maçlarda sıçanziydi admirim son 3-4 maçtır iyi gidiyor.
fiziki durumuda bir garipti şimdi yaldır yaldırYa yok olm gol atamadı sadece
1 maçta da gol atıcam diye pas vermedi
Icardi’nin son dönemdeki performansında zoraki süre verdik işte, zahmet oldu
3 maçta 10-20 dk süre zoraki verilen adamı oynatmadan yerine almak saçma açıkçasıfiziki durumuda bir garipti şimdi yaldır yaldır
gol atamıdığı için göze battıydı baya devre arası gitmesini istiyordum neyseki iyi görünüyor şuan. arada os ve sol beke odaklanırız.
Anlamıyorsun işte futboldan susfiziki durumuda bir garipti şimdi yaldır yaldır
gol atamıdığı için göze battıydı baya devre arası gitmesini istiyordum neyseki iyi görünüyor şuan. arada os ve sol beke odaklanırız.