#94 Cédric Bakambu

top kontrolü cok zayif gibi, aranan kan olmadigi gözlenimini aldim, umarim yanilirim, icardi olmadiginda zaha veya zaniolo oynar gibi büyük maclarda

Oyun içinde kaybolmadı
Bu çok çok önemli
Diagne bu sorunu yaşıyordu
Biraz şanssızdı, kötüde vurmnadı toplara

Çok iyi oynadı son maçı. Bence sorun bir an önce gol atma isteği aleyhine oldu. Yani tam tersine gol kaçırmasına neden oldu. Bir gol atınca arkası gelir diye düşünüyorum

Gayet güzel oynadı, birçok pozisyonun içindeydi, gol kaçırmasından ziyade o pozisyonların içinde olabilmesi daha önemli, golü diğer maçlarda zaten yapacaktır, o konuda problem yaşamayan bir isim. Sadece o da değil, oyuna da güzel katkılar verdi, verkaçlar, hava topu mücadeleleri, top ayağına geldiğinde isabetli paslar ile organize olmamıza olanak sağlaması.. Bence alternatif forvet için iyi bir tercih yaptık.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de çok daha kötü durumda bekliyordum.

Takıma falan biraz alışınca golleri sıralamaya başlar. Kayseri maçında tıklayabilir hatta bence.

Ama öte yandan 2 maçta 2 gol atan Halil'i de oynatma fikri oluşabilir hoca'da. Umarım böyle olmaz, Halil ile Kayseri deplasmanına çıkmak hata olur bence.

Kaldığı süre boyunca beğendim iyilerdendi keşke Barış ya da Kerem'i çıkarıp 4-4-2'ye dönseydik.

Geri
Üst Alt