#94 Cédric Bakambu

oynadığı maçlarda bencilliğiyle sinir bozmuştu ama sonra icardi'nin filan gollerinden sonra gösterdiği sevinç yeter ne kadar candan bi herif olduğunu anlamak için. diğer herif gibi 50'lik kjaer'i kesemediği yerde premier lig stoperinin arkasında bekliyom diye taraftara gitmemezlik yapacak bi adam değil hiç yoktan.

aferin attigimiz golde muthis bir depar atti. icardiden daha dinamik kesinlikle bu hali. hatayda kendisini görmek istiyorum icardi yerine. sakatsan dinlen kardesim. bu arada oliveyra nin attığı top enfes

Bu heriften acayip faydalanacağımıza dair en ufak şüphem yok

icardi çok kötü durumdayken kendisini denemeliyiz

Kimse pek farkinda degil ama attigi gol Bizim için cok önemli olacak.

Bayern deplasmaninda net bir gol atti. Özgüven patlamasi bekliyorum bu cocuktan. Icardi dinlenmeli. Mümkünse Milli araya kadar Icardi ye gerek kalmazsa bu cocuk götürsün bir sekilde toller atacagiz zaten

artık icardiyi dinlendirmemiz gerekiyor bu arkadaş da bayerne gol attığına göre oynayabilir gayet hataya karşı

Hep diyorum, daha geçen sezon Yunan liginde gol kralı olmuş adamdan daha iyisini nereden kaça bulup alacaksın da ne zaman form tutup takıma adapte olacak?..Ligde forma giyebildiği bölük pörçük 97 dakikacık sürede harikalar yaratamadı diye mi kıyamet koparıldı?..

Keşke İcardi ayakta durabildiği sürece sahada kalmakta inat etmese de diğerleri de biraz süre alabilse. Feriştahını getirsen, İcardi sağlam olduğu müddetçe forma yüzü göremeyecek zaten...

Fırsat olmadığı için Bakambu için yazamadım. Bakambu kötü futbolcuydu birilerine göre.. Adama kaç defa kendi pozisyonunda şans verdin.. 1-2 hazırlık maçında kötü oynadı.. Sonra oyuna girdikten sonra ya forvet arkası ya kanat olarak şans verdiler İcardi'den tepki almamak için ki kanat oynadığı zaman faul vs aldırıp gol atılmasına da vesile oldu bir maçta..

Harcanan adamlardan biri de bu.. Cedric Bakambu.. Bizim dışımızda takımlardan birine gitsin kendi yerinde şans bulsun..Çatır çatır yazmaya devam eder biz de bakarız uzaktan. Herifi kendi yerinde oynatma.. Bir kere düzgün besleme sonra Cedric Bakambu kötü.. OK..

güzel bir gol attı. fiziken icardi ye göre daha diri.

1-2 maç şans verilmeli.

Bencede bu maç icardi yerine başlamalıydı bir kişi eksik oynadık Türkiye liginde belki sakat bir icardiyi idare edersin ama böyle maçlarda olmaz

Yalnız tek başına bir işe yaramadığı aşikar.
Derin pas atacak oyuncu ile oynayınca cevherini gördük.
Mevcut oyunculardan önüne pas atan olmuyor, olivierayla bir ikili haline getirip selçuk+burak oluşturmak gerekiyor. Antrenmanlarda sürekli bu ikili önlü arkalı oynamalı.

Yalnız tek başına bir işe yaramadığı aşikar.
Derin pas atacak oyuncu ile oynayınca cevherini gördük.
Mevcut oyunculardan önüne pas atan olmuyor, olivierayla bir ikili haline getirip selçuk+burak oluşturmak gerekiyor. Antrenmanlarda sürekli bu ikili önlü arkalı oynamalı.
Bunu diyebilmek için ortada yeterince veri yok; hatta hiç yok neredeyse! Oynama şansı bulduğu çok kısa sürelerin çoğunda takımca bir şey üretecek hal yoktu zaten...

Dediğin durum takım hakkında genel bir tespit olabilir ki buna büyük ölçüde katılırım...

Geri
Üst Alt