- 12 Ocak 2013
- 49.296
- 58.498
- 4.258
İyiydi baya pres filan golüde attı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adama ayip etmisiz. Tam bir takim oyuncusu. Takimda kalma ihtimali %100
Bayern maçından önce demiştim gayet yeterli forvetimiz var zaten Icardi'nin zıt profili olması lazım Icardi ile benzer özellikler olsa sadece A planın olur böylelikle B planımızda oluyor.Geçen sene bu kadar gol atan adamın bu durumda olması futbolculuğuyla ya da yeteneğilye alakası yok kısacası sorun futbolu değil direk ana sorunu mental başka açıklaması yok.
Muhtemelen her forvet oyuncusu gibi gol atma isteğinden kaynaklanıyor aldığı dakikalar az onda da girip gol atmaya çalışınca direk bencil hale geliyor birazda taraftara kendini kanıtlamak istiyor en azından 1 gol bulsa rahatlayacağını düşünüyorum hem özgüven kazanacak hem de gol attığı için bencilliğide azalacak.
Umarım en yakın zamanda ihtiyacı olan 1 golü bulur hem kendi hem de biz rahatlarız.![]()
Adama Halil Dervisoglu muamelesi cektik bosu bosuna. Ndombele'den falan da kapak yiyeydik iyidi. Dünya yansa umrunda olmaz herifin.Bayern maçından önce demiştim gayet yeterli forvetimiz var zaten Icardi'nin zıt profili olması lazım Icardi ile benzer özellikler olsa sadece A planın olur böylelikle B planımızda oluyor.
Bundan sonra daha fazla iş düşer.