94. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ÖMER Y.ALAR !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları katılanlar mı sadece vere biliyor yoksa tüm forum üyelerimi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Puanlamayı yaptım çok iyi şarkılar var herkese başarılar. :hat:

En kotu ilk 5te olmam lazim bu sarkiyla artik. Daha ilk 10u goremedim.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalbe, kulağa ve ruha faideli bir şarkı ekledik ama 0 çekebilirim.

Puanlarımi yolladim h.o ama belkide en kötü listelerden biri olmuş.

Puanlarımi yolladim h.o ama belkide en kötü listelerden biri olmuş.

Katiliyorum. Bazi sarkilar gercekten guzel 3-4 tane kadar, gerisi vasat bile denemez bence. Hani arkadaslar yanlis anlamasin da muzik bile denemeyecek gurultu kirliligi var listede yav. Tabii herkesin muzik zevki farklidir saygi duyarim. Ama emin ol sacma sapan sarkilara gayet yuksek puanlar verenler olucak. Umudum yok benim pek ama katiliyorum iste...

Katiliyorum. Bazi sarkilar gercekten guzel 3-4 tane kadar, gerisi vasat bile denemez bence. Hani arkadaslar yanlis anlamasin da muzik bile denemeyecek gurultu kirliligi var listede yav. Tabii herkesin muzik zevki farklidir saygi duyarim. Ama emin ol sacma sapan sarkilara gayet yuksek puanlar verenler olucak. Umudum yok benim pek ama katiliyorum iste...
Bende aynı gorusteyim kimseye saygisizlik yapmak istemem ama gercekten kötü.

Umarım benim parçam da o gürültü kirliliğine dahil değildir.

ilk defa yarışmaya katıldık hale bak en kötü listelerden biri diyor çoğunluk :38573:

2 defa dinledim playlisti. puan verecek şarkı aradım resmen. hayırlı olsun bakalım.

Umarım benim parçam da o gürültü kirliliğine dahil değildir.

Renktas herkesin muzik zevki ve kulagi farklidir. Benim hic sevmeyecegim bir parcaya kimisi bayilabilir. Saygisizlik etmek istemem. Ama puan ververmekte zorlandim altlara dogru. Cunku bana hic hitap etmeyen ve hic begenmedigim sarki coktu.

Sarkim gunes gibi parliyor masallah :d

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt