#94 Lucas Ontivero

Bruma da yapilan hatayi bu adamda yapmayiz insallah,Bruma nin ilk oynadigi maclarla son oynadigi maclari göz önüne getirin,adami beklete beklete futboldan öyle soguttular ki forma sansi buldugunda takim oyunundan cok kendini gösterme cabasindaydi,sakatlanmasi bile bu yüzden oldu.Adam bir hafta iyi oynadi 3-4 hafta tribünde bekledi,sonra tekrar 30-35 dakika,sonra haftalarca gene tribün,is burda Manciniye düsüyor,Terimin yaptigi hataya düsecegini sanmiyorum

Shakthar'a transfer olan Bernard gibi bir havasi var fakat pek hizli degil gibi.. Belki sahadan kaynaklaniyor olabilir..

Şu bir gerçek ki Bruma'nın 15 maçta yapamadıklarını İzet ve Onti 45 dakikada yaptı.

Alakasi yok. Bruma ya sirf 12 milyon verdik diye elestirmek istiyor traftarimiz. Bruma da bunlari yapti. 8 oyuncunun birden belini kirdi cocuk. Emre ile duvar pasi yapip sifir indi ve assist yapti.

Bruma yasina ragmen bence gayet ve gayet iyi oynadi. Medya nin manipülasyonuna kaptirmayin kendinizi.

Daha ilk maçı ama kalitesini belli etti . Biraz fiziğini geliştirse müthiş bir oyuncu olacak . Süper beğendim .

Dikine attığı ara topları çok usta işi, bunu her futbolcu yapamaz. Oyunu çok güzel okuyor. Hamurunu belli etti çok iyi. Bencede ligde şans bulmalı. Adam olacak çocuk ;)

Cok iyi yatirim. Cok yetenekli. Topla oyunu iyi, oyun görüsü ve zekasi iyi yerlerde. Gercekten üstünde durulmasi gerekir. Sanmiyorum ama ilerde söyle sahte 9 sistemine dönersek Ontivero tam isabet.

Tek ufak bir handikapi var; gercekten boyu cok kisa.

Ama bu basarili olmasini engellemez, yanlis anlasilmasin.

iste bu iste bize lazim olan futbolcu bu . topu alinca durup mal gibi geri pas yapan degil alinca dikine giden :yoji:

Bu arada adam bunları beton gibi zeminde yaptı. Arena'da bu tip oyuncular seyirciyi coşturur.

Zemin iyi olsa daha iyi oynar. Top sekerek gittiğinden hızlı top süremez kimse.

Alakasi yok. Bruma ya sirf 12 milyon verdik diye elestirmek istiyor traftarimiz. Bruma da bunlari yapti. 8 oyuncunun birden belini kirdi cocuk. Emre ile duvar pasi yapip sifir indi ve assist yapti.

Bruma yasina ragmen bence gayet ve gayet iyi oynadi. Medya nin manipülasyonuna kaptirmayin kendinizi.

Ben Bruma'yı çok severim. Ama biz ondan yapamadıkları için yaşına verdik. Buna gerek olmadığını anladım şu an.

Zannetmiyorum kadroya bile alınmayacak lig maçlarında bu yabancı sınırı varken imkansız drogba cezalıyken es es maçında alınır belki ama

yasina göre hayvan gibi fizigi var, emre bunun yaninda bebe gibi kaliyor.

Maşallah cidden çok iyiydi...Ki bu genelde yedek takım birde ilk 11'de Sneijder'le falan oynadığını düşünürsek.

Bernard'in da boyu cok kisa galiba(1.68) ona ragmen 20 milyon euro'ya Shakthar'a transfer oldu..

Bide bu adamı yanında Sneijder, Drogba, Melo ile hayal edin. İnanılmaz paslar, inanılmaz koşular yapar.

Tabi ilk maçı olduğu için biraz heyecan da var. Ama oynadıkça gelişecek. Tecrübe kazandıkça da coşacak, coşturacak.

:yoji:

Ilk 10dk'yi kacirdik belki ondandir fakat neden bu kadar ovuldugunu anlamadim. Galiba kacirdiigm sure icerisinde olumlu hareketleri vardi..

Mesela Salih için, daha çok fiziksel gücü ile oynayan bir futbolcu olduğu için, onun teknik gelişimi beklenebilir. Ha olmadı, yollanır. Ama bu çocuk daha topu ayağına ilk aldığı zaman görüyorsun yani, tüm altyapısı olmuş bitmiş. Şu an için en büyük ihtiyacı sadece devamlı oynamak ki, bu çocuk bu takımda her türlü iş yapar. Bruma için üzgünüm ama, oynadığı taktirde ondan daha çabuk bile yükselişe geçebilir. Harika iş valla, tebrikler yönetim ve teknik heyet..

Bu arada rakibin güçsüz olmasını pek önemsemeyin. Net yetenek..

Geri
Üst Alt