#94 Lucas Ontivero

@Şükrü Emre Ontivero iyi oynayinca aklima geldin renktas :D

Ben zaten Ontivero berbat oldugunu ve asla iyi olamayacagini söyledim. ;)

Senin ciddi okuma sorunlari var.

Ontivero gelince, ilk yari iyi oynadi, gol bile atti (ama sayilmadi), ama sonuçda Tokatspor'a oynadigini unutmayalim. Iyi bir yetenege benziyor, Drogbanin yerine bir kaç iç saha maçlar başlasa güzel olur.

Bana yavaş geldi. Ama yaşı genç, geliştirir kendini.

1) Bu cocuk Uruguay liginde , ligin Akhisar belediyesinde oyniyordu .. Degeri 250.000 Dollar olarak belirlenmis ..

Nasil oluyorda biz bu cocuga 2milyon EURO verdik .. ??

Biri bunu cikip aciklasin ... Burda menejere kayan paralar var yada bir isler cevrildi baska turlu olamaz

dünya kupası öncesi bruma da bu fiyata alıncaktı bu mantıkla 13m vererek aldık.

Ontivero gelince, ilk yari iyi oynadi, gol bile atti (ama sayilmadi), ama sonuçda Tokatspor'a oynadigini unutmayalim. Iyi bir yetenege benziyor, Drogbanin yerine bir kaç iç saha maçlar başlasa güzel olur.

Umut'ta tokatspor'a oynuyor. Aynı şekilde Aydın da yıllardır bu kalibrede takımlara karşı oynadı ama hiçbirşey yapamadı. Yetenekli olan adam her takıma karşı oynar. Bu da oynayacaktır.

Iyi olsa Cagliari Milan Tottenham birakmazdi diyen senmiydin benmiydim

amrabattın yapamadığı herşeyi bir maçta yaptı geriden geldi top falan çıkardı

İlk maçı olduğunu değilde Tokat gibi zayıf bir rakibe karşı oynadığını söyleyen arkadaşlar var.Zemin rakip ve takımda oyuncuların birlikte ilk defa oynadığı unutuluyor galiba.Türk futboluna uyum süreci takıma uyum süreci zamanla olacaktır ve yetenek olduğu kesin.

Messi olsa bu sahada kolay top süremez. Koca ülkede zemin yok doğru düzgün.

8.5 milyonluk amrabattan her türlü iyi göründü.

Daha çok şans bulabileceği bir takıma kiralayabilsek güzel olurdu. Mesela Hollanda'da kiralık alacak bir kulüp bulunabilirdi belki.

Sınırdan ötürü fazla şans bulması zor malesef.

Umut'ta tokatspor'a oynuyor. Aynı şekilde Aydın da yıllardır bu kalibrede takımlara karşı oynadı ama hiçbirşey yapamadı. Yetenekli olan adam her takıma karşı oynar. Bu da oynayacaktır.

Umut ve Aydin kaç senedir takimda kardeş?

Hele 4-5 lig maç oynasin sonra bakalim ne kadar iyi futbolcuymuş, bu mesele 1 veya 2 maçla bitmiyor.

Iyi bir başlangiç yapti.

2 Milyonu çok abarttı taraftar.Gayet mantıklı bir denemeydi,inşallah tutacak da.

Golü çok güzeldi. Beğendim oyun görüşü yapmak istedikleri tekniği mücadelesi gayet iyi. Sorumlulukta alıyor oyun içinde kaybolmuyor Wesley ve Didier abisiyle iyi işler yapar ümitlendim ve sevinçliyim

Geri
Üst Alt